foto op canvas producten

 

 

 

 

 

 

 

 

Canvas, met uw eigen foto!

 

Het bedrukken van canvas met mooie foto’s, dat is de bezigheid van CanvasCompany. Andere woorden voor canvas zijn: doek, linnen en schilderijdoek. Het woord canvas is afgeleid van het woord Cannabis, daarmee wordt in het Latijns Cannabis aangeduid. Canvas is een soort textiel, dat vroeger uitsluitend werd gemaakt van hennepvezels.

 

canvas

 

 

Eeuwen geleden werden de hennepvezels met de hand geweven tot doek, wat vervolgens om een houten frame gespannen werd. De Nederlandse grootmeesters als Van Gogh en Rembrandt gebruiken dit om hun kunstwerken op te schilderen. Tegenwoordig heb je ook canvas dat als basis katoen heeft of dat gemaakt wordt van polyester.

 

Welk type canvas er ook gebruikt wordt voor het maken van een foto op canvas, altijd is er sprake van een laag coating op het gebruikte doek. Wordt dit niet gedaan, dan zou de inkt te veel geabsorbeerd worden door de canvas. De coating zorgt er dus voor, dat de inkt als het ware op de canvas blijft liggen en dat een perfecte kleurstelling mogelijk wordt. De uiteindelijke kleurstelling wordt perfect, door een optimale afstemming van printer, inkt, coating en canvas. Na lang experimenteren kan het, getuige de goede beoordelingen van De Consumentenbond en Zoom, volgens ons bij CanvasCompany.be niet beter.

 

 

foto op canvas bestellen

 

Klantbeoordelingen

Heeft u vragen?

Wij staan voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

> info@canvascompany.be

Of bel ons

Blijf op de hoogte!

Wilt u geen aanbiedingen en kortingsacties meer mislopen? Laat uw emailadres achter in onderstaand veld en blijf op de hoogte van leuke acties, aanbiedingen en informatie over onze producten! 
*  Uw e-mail adres:
*  Gewenste Formaat:
*  Voer de getoonde veiligheidscode in:

Veilig betalen

Betaal veilig en snel via i-Deal, Mastercard of overboeking.

CanvasCompanyPro

Bent u fotograaf? Profiteer dan van een VIP behandeling!