• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Wij hebben er een nieuw zusje bij!

ArtyAnimals wanddecoratie kinderkamer

Kollum, 14 mei 2016 - Dieren en niet-dieren vriendjes opgelet! De FotoCadeau-groep heeft er weer een nieuw zusje bij. Vanaf vandaag is de website ArtyAnimals live en zichtbaar voor iedereen in Nederland, België en Duitsland. De producten van ArtyAnimals zijn om te smelten zo schattig en maken je op een regenachtige en sombere dag weer vrolijk. We ontvangen de website ArtyAnimals.nl dan ook met open armen en een stevige knuffel. Jullie ook?

ArtyAnimals.nl

Een aantal maanden geleden kwam het idee voor een nieuwe website opborrelen. Tot op heden leveren klanten zelf de foto’s aan, die ze op bijvoorbeeld canvas, hout of glas af willen drukken. De eigenaars van de FotoCadeau-groep echter, wilden de klant naast een goede kwaliteit en een scherpe prijs, nog een dienst leveren. Ze wilden zelf voor foto’s zorgen, waaruit de klanten hun favoriet konden kiezen en af konden laten drukken. Uit dat voornemen is ArtyAnimals ontstaan: een fotowebsite vol met prachtig gefotografeerde en bewerkte foto’s van fotogenieke dieren, die helemaal klaar zijn om af te worden gedrukt. Op de website vind je zo’n 50 foto’s terug, dus jouw favoriete dier zal er ook vast en zeker tussen staan. De foto’s zijn onderverdeeld in drie categorieën, genaamd ‘Kleine vriendjes’ (wanddecoratie kinderkamer), ‘Krasse koppen’ en ‘Brave beesten’. Je vindt er dus foto’s van lieve en schattige babydiertjes, portretfoto’s van de leukste, dierlijke vrienden of volwassen foto’s van stoere beesten. Al deze lieve dierenvrienden staan klaar om jouw of je vrienden en familie gezelschap te houden in bijvoorbeeld de babykamer, woonkamer, slaapkamer of misschien zelfs het toilet. De foto’s kun je op verschillende materialen af laten drukken, zoals op bijvoorbeeld canvas, hout, glas, aluminium of een poster. Hierdoor passen de vrolijke twee-, drie- of viervoeters in ieder interieur!

De FotoCadeau-groep

ArtyAnimals is onderdeel van de FotoCadeau-groep. Doordat de site onderdeel van deze groep is, kun je dezelfde kwaliteit en scherpe prijs verwachten. Bij de FotoCadeau-groep staat kwaliteit namelijk voorop, doen we er alles aan om de beste prijs aan te bieden en zorgen we voor een goede service. Met zijn allen hebben we al vele mensen blij gemaakt en we hopen dat onze dieren dit ook gaan doen!

Ben je dus op zoek naar gezelschap, maar denk je dat een echt huisdier iets te hoog gegrepen is? Ga dan voor deze geweldige dierenfoto’s van ArtyAnimals.nl!