• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Skyline New York op canvas

Met de New York skyline op canvas kun je jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor leuk decoreren. Deze wereldstad aan de muur is een echte eyecatcher. In de collectie van ons moederbedrijf FotoCadeau.nl vind je 49 verschillende prints van New York skyline, dus er zit ongetwijfeld een passende afbeelding tussen. Heb je liever een andere print op canvas schilderij aan de muur? Dat kan ook! Neem snel een kijkje in het assortiment en bestel onder andere de foto op canvas New York City!

New York skyline op canvas met de collectie van FotoCadeau.nl

Dat je bij ons jouw eigen foto op canvas of een andere materiaalsoort af kunt laten drukken, is je waarschijnlijk al bekend. Soms wil je liever iets anders dan een foto van jezelf aan de muur en dan komt de grote fotocollectie van ons moederbedrijf FotoCadeau.nl goed van pas. Hier vind je kant en klare afbeeldingen die je zo op een materiaalsoort naar keuze af kunt laten drukken. Je ontwerpt dus alsnog jouw eigen wanddecoratie!
De collectie met beeldbank afbeeldingen is onderverdeeld in verschillende categorieën, namelijk: steden, natuur, dieren, landen en werelddelen, wereldkaarten, onderwaterwereld, skylines en boeddha.
Een populaire wanddecoratie is de New York skyline op canvas. New York is de favoriete wereldstad van veel mensen en we begrijpen daarom ook dat je deze New York skyline graag aan je muur zou willen. Als je zelf een mooie foto hebt gemaakt van The Big Apple, kun je deze af laten drukken op een materiaal naar keuze, maar je kunt ook een kant en klare afbeelding van hoge kwaliteit af laten drukken op bijvoorbeeld canvas. Het Empire State Building en het vrijheidsbeeld zullen op beide manieren super leuk staan aan je muur. Maar ook de Brooklyn Bride New York, de Times Square en de bekende yellow cabs bieden we aan op een canvasdoek.

New York skyline op canvas bestellen

Wil je graag de New York skyline aan de muur hebben? Dan kun je deze wanddecoratie super makkelijk op canvas, maar ook op een andere soort muurdecoratie bestellen. Je hoeft maar een paar simpele stappen te volgen op de website van FotoCadeau.nl:

  1. Selecteer de skyline van New York die jij af wilt laten drukken;
  2. Kies de gewenste materiaalsoort en het formaat;
  3. Selecteer eventuele extra opties en rond je bestelling af.

Wanneer je dit hebt gedaan, wordt door FotoCadeau.nl je wanddecoratie gemaakt en zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd. Bekijk snel de mogelijkheden voor een Schilderij New York op canvas!

Alle skylines bekijken op Fotocadeau.nl