• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Pop-art canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Pop-art canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Onze voordelen
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag GRATIS in huis!
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9.3
Bestel nu je pop-art canvas met 45% korting

Andy Warhol schilderijen op canvas

popart op canvas

De Andy Warhol schilderijen op canvas zijn een echte eyecatcher voor aan de muur. Een Andy Warhol schilderij, misschien beter bekend als een Pop Art schilderij, is een kleurrijke explosie die iedere foto doet opvallen. Bij CanvasCompany.nl laat je nu tegen een kleine meerprijs jouw foto omzetten in een Pop Art. Deze is dan misschien niet door Andy Warhol gemaakt, maar wel als Andy Warhol style canvas bedrukt en daardoor zeker niet minder mooi! Zoek snel een mooie foto van jezelf, je kinderen of van iemand anders uit en bestel meteen je eigen Pop Art en haal je persoonlijke Andy Warhol schilderijen in huis!

Een Pop-Art à la Andy Warhol schilderijen op canvas

Wie kent ze niet; de beroemde Andy Warhol schilderijen van beroemdheden als Marilyn Monroe en Michael Jackson. Andy Warhol schilderde ze in de jaren ‘60 en ‘70  en sindsdien is de Pop Art kunst ontzettend populair geworden én gebleven. Pop Art houdt in dat een portretfoto van iemand omgezet wordt in allerlei felle, ietwat gekke kleuren, waardoor er een opvallende foto ontstaat. De foto is soms nog een beetje extra gekarakteriseerd of heeft de uitstraling van een stripfiguur gekregen. Al met al ontstaat er dus een zeer speelse portretfoto, die ontzettend leuk staat aan de wand.

Bestellen van een popart op canvas

Popart op canvas man

Nu Andy Warhol zelf helaas niet meer popart schilderijen kan ontwerpen, hebben wij onze vormgevers ingezet om voor jou alsnog de mooiste Pop Art op canvas te maken. Tegen een kleine meerprijs kun je in onze besteltool de optie Pop Art aanvinken. Onze vormgevers gaan vervolgens voor je aan de slag om jouw foto om te zetten in een kleurrijk Andy Warhol style canvas. Volg je deze stappen, dan is je bestelling zo geplaatst!

  1. Upload je gewenste foto. Een portretfoto is de meest geschikte foto voor een popart;

  2. Kies je uitsnede, framedikte en formaat. Eventueel kun je nog een persoonlijke tekst aan je foto toevoegen;

  3. Scroll naar beneden, tot je bij het kopje “Fotobewerkingen” komt. Vink hier nu de optie “Pop-Art” aan.

  4. Voeg je product toe aan je winkelmandje en rond je bestelling/betaling af. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen, want via die weg zullen wij contact met je opnemen.

Wanneer wij je bestelling en betaling hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met het ontwerp van je popart op canvas. Na het afronden van het ontwerp zullen wij je een voorbeeld toesturen. Er zijn twee correctieronden inbegrepen bij de prijs. Je kunt dus twee keer veranderingen doorgeven om je popart helemaal aan je wensen aan te passen. Ben je tevreden? Wij drukken de foto pas af na het krijgen van jouw akkoord.

Lijkt zo’n popart jou ook fantastisch om aan de muur te hangen? Aarzel niet langer en bestel meteen!

Direct Bestellen