• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Meer dan tien canvasdoeken bestellen?
Vraag nú een Foto Op Canvas offerte aan! 

Offerte foto op canvas

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel. Nog sneller een reactie nodig? Bel ons op 085 401 3317.


 

Foto op Canvas offerte

Canvas zakelijk

Naast het decorereren van een huis met canvas, wordt canvas veel gebruikt bij bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten, als aankleding in openbare ruimten en als relatiegeschenk. Een bedrukte canvas leent zich uitstekend als promotiemateriaal op een beurs, bij een presentatie of op de werkvloer. Bij CanvasCompany vraag je gemakkelijk en snel een foto op canvas offerte aan. Wij streven ernaar om binnen vier uur jouw aanvraag te beantwoorden (op werkdagen). Je kunt tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen met ons salesteam. We denken graag met je mee om tot een scherpe prijs te komen. Hiervoor ontvangen wij graag, via het bovenstaande offerteformulier, van jou hoeveel doeken je nodig hebt en in welk formaat de canvasdoeken geprint en gespannen moeten worden.

CanvasCompany voor bedrijven

CanvasCompany is al meer dan 12 jaar marktleider in het bedrukken van foto op canvas. Het is dan ook niet gek, dat vak-fotografen, fotowinkels, ziekenhuizen, gemeenten, lijstenmakers en andere overheidsinstanties en commerciele organisaties hun canvasdoeken structureel bij ons bestellen. Dus of je nu een eenmalige offerte wenst te ontvangen of wederverkoper wilt worden, we horen graag van je!

Foto op canvas als relatiegeschenk

Heb je al eens nagedacht over een foto op canvas als relatiegeschenk? Te denken valt aan een door jou afgedrukte print op canvas of een cadeaubon voor je relatie of medewerkers. Een foto op canvas cadeaubon is ook een erg leuk alternatief op een kerstpakket!