• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Ophangsysteem canvas

Met een canvas ophangen hang je jouw decoratie eenvoudig aan de wand. Vergeet dan niet een handig ophangsysteem mee te bestellen. Met onze speciaal ontworpen ophangsystemen kun jij jouw canvas schilderij ophangen in slechts enkele minuten. Zelfs wanneer je twee linkerhanden hebt, krijg jij je eigen foto schilderij aan de muur! Lukt het je echt niet, dan kun je vast je handige buurman wel om een beetje hulp vragen.

Ophangsysteem canvas

Bij CanvasCompany kun je jouw mooiste foto af laten drukken op heel veel verschillende materialen, waaronder natuurlijk canvas. Nadat je je foto hebt ontvangen, is het tijd om hem een mooi plekje in je interieur te geven. Om je foto op canvas goed op te laten vallen, is het het mooist om je fotoprint op te hangen aan de muur. Daardoor is je foto voor iedereen zichtbaar en kun je er zelf ook op ieder moment van genieten. Voor het canvas aan muur bevestigen, kun je gebruik maken van onze speciale ophangsystemen. Deze systemen bestaan slechts uit drie onderdelen, waardoor het erg gebruiksvriendelijk is en iedereen het foto schilderij op kan hangen. Het ophangsysteem bestaat uit een kartelhaakje, schroefjes en een plug en om jouw ophangsysteem te kunnen bevestigen heb je in principe alleen een boor nodig. Hieronder zullen we kort uitleggen hoe je jouw foto op canvas aan de muur bevestigt.

Hoe kan ik mijn canvasdoek ophangen?

  1. 1. Bepaal de gewenste positie op de muur.
  2. 2. Teken de plek waar de schroef in de muur moet worden geboord met een potloodje af.
  3. 3. Boor de schroef in de muur. Wanneer je bijvoorbeeld een gipsmuur hebt, druk je eerst nog de plug in het boorgat en bevestig je vervolgens de schroef in de muur.
  4. 4. Bevestig nu het canvas ophangsysteem op de achterkant van het doek. Zorg ervoor dat het kartelhaakje precies op het midden van het houten frame wordt geplaatst. Doe je dit niet, dan komt de foto op canvas scheef aan de muur te hangen. Het kartelhaakje bevestig je met de twee schroefjes aan het houten frame.
  5. 5. Hang je foto op canvas aan het kartelhaakje aan de schroef. Nu hangt je foto op canvas stevig aan de muur!

Kom je er niet helemaal uit? Bij het ophangsysteem canvasdoek zit ook nog een kleine handleiding met afbeeldingen. Daarmee moet je er vast uit komen.

Extra ophangsysteem bestellen voor mijn foto schilderij

We bieden twee maten ophangsystemen aan. Het ophangsysteem canvas voor de formaten 20x20 tot 80x40 centimeter kost € 3,67. Het ophangsysteem, dat geschikt is voor de overige, grotere formaten kost € 5,95. Wanneer je een XL formaat, een panorama-foto of een meerluik op canvas wilt bestellen, ontvang jij twee ophangsystemen. Door twee ophangsystemen aan een grote foto op canvas te bevestigen, hangt je foto steviger aan de muur en is het ook gemakkelijker om de foto recht op te hangen.

Bestel snel je foto op canvas en vergeet zeker niet het ophangsysteem mee te bestellen!

Direct bestellen