• Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Verschillende foto op canvas framediktes

Canvas framedikte van 2 of 4 cm.

Wanneer je een foto op canvas bestelt, kun je kiezen uit twee verschillende framediktes. Hierbij kun je kiezen tussen een frame van 2 of 4 cm dik. Het frame van 2 cm past in iedere ruimte en het frame van 4 cm zorgt voor een meer ruimtelijk effect. Hierbij hangt het doek iets verder van de muur. Een 4 cm frame heeft een meerprijs van 50%. Een foto op canvas met 2 cm frame kun je eventueel inlijsten met een baklijst!

Canvas frame van 2 centimeter dik

Bij CanvasCompany wordt je foto op canvas standaard gespannen op een frame met een dikte van 2 centimeter. Het foto op canvas frame van 2 centimeter past in iedere ruimte. Veel mensen vinden een frame van 2 centimeter iets subtieler dan een frame van 4 centimeter. Vandaar dat dit onze standaard afmeting is, maar dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen te gelden. Daarom bieden wij verschillende framediktes aan. Op die manier kun jij kiezen wat het beste in jouw ruimte past. De prijs van het 2 cm frame zit bij de doek prijs inbegrepen.

Canvas frame van 4 centimeter dik

Wil je jouw foto op canvas gespannen hebben op een 4 centimeter frame? Dan kun je dit aangeven tijdens het bestellen in stap 1: Personaliseren. Bij de 4 centimeter variant hangt het doek iets verder van de muur, waardoor het doek een meer ruimtelijk effect krijgt. Het dikkere frame geeft de canvas meer 'body' en je foto wordt een echte blikvanger! Dit extra dramatische effect zorgt er dan ook voor dat je canvasdoek meer opvalt. De meerprijs van een 4 centimeter foto op canvas frame is +50%. Dus ben je trots op je canvas doek en wil je ‘m extra laten opvallen? Kies dan voor een frame van 4 centimeter. Op die manier kan niemand meer om jouw prachtige foto heen. Een foto op canvas afdrukken is erg gemakkelijk. Upload je favoriete foto op onze site en binnen een paar dagen heb jij je persoonlijke canvasdoek thuis!

Framedikte foto op canvasFramedikte 2 cm canvasFramedikte 4 cm canvas

Framedikte 2 centimeter: bij doekprijs inbegrepen

Framedikte 4 centimeter: doekprijs + 50%

Direct Bestellen

Een baklijst om een doek met een frame van 2 cm

Een foto op canvas met een framedikte van 2 cm, kun je mooi inlijsten met onze baklijst. De naam zegt het al. De lijst is een soort bak, waar het doek in komt. Deze lijst kun je als extra optie bestellen. Hij is verkrijgbaar in het zwart, wit en houtkleur. Jouw canvasdoek komt hierbij in de lijst te liggen, wat een zwevend effect creëert. Je kunt het losse doek, maar ook het doek met baklijst ophangen met hetzelfde ophangsysteem. Dit ophangsysteem bestaat uit een kartelhaakje, schroeven en pluggen. Dit ophangsysteem kun je extra bijbestellen voor maar € 3,67.

Bij de prijzen foto op canvas vind je de verschillende framediktes en de bijbehorende prijzen.

Direct bestellen