• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas frame bestellen

Canvas framedikte van 2 of 4 cm.

Wanneer je een foto op canvas bestelt, kun je kiezen uit twee diktes van een canvas frame. Hierbij kun je kiezen tussen een frame van 2 of 4 cm dik, wij zullen zelf een canvas frame in elkaar zetten. Het frame van 2 cm past in iedere ruimte en het frame van 4 cm zorgt voor een meer ruimtelijk effect. Hierbij hangt het doek iets verder van de muur. Een 4 cm frame heeft een meerprijs van 30%. Een foto op canvas met 2 cm frame kun je eventueel inlijsten met een baklijst. Het maken van deze frames (en de foto op canvas) doen wij met veel zorgvuldigheid. Het frame voor canvas doek is gemaakt van duurzaam PEFC gecertificeerd hout. Toch zorgen wij ervoor dat canvas doeken kopen voordelig blijft. Dit canvas frame zorgt ervoor dat jouw doek een strakke uitstraling en vlekkeloze afwerking krijgt. Onze simpele besteltool zorgt ervoor dat jij razendsnel een foto op canvas kopen kunt

Canvas doeken kopen van 2 centimeter dik

Bij CanvasCompany wordt je foto op canvas standaard gespannen op een frame met een dikte van 2 centimeter. Het foto op canvas frame van 2 centimeter past in iedere ruimte. Veel mensen vinden een frame van 2 centimeter iets subtieler dan een frame van 4 centimeter. Vandaar dat dit onze standaard afmeting is, maar dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen te gelden. Daarom bieden wij verschillende framediktes aan. Op die manier kun jij kiezen wat het beste in jouw ruimte past. De prijs van het 2 cm frame zit bij de doek prijs inbegrepen. Zo kun je goedkoop canvas doeken kopen bij CanvasCompany. 

Canvas frame bestellen van 4 centimeter dik

Wil je jouw foto op canvas gespannen hebben op een 4 centimeter frame? Dan kun je dit aangeven tijdens het bestellen in stap 1: Personaliseren. Bij de 4 centimeter variant hangt het doek iets verder van de muur, waardoor het doek een meer ruimtelijk effect krijgt. Het dikkere frame geeft de canvas meer 'body' en je foto wordt een echte blikvanger! Dit extra dramatische effect zorgt er dan ook voor dat je canvasdoek meer opvalt. De meerprijs van een 4 centimeter foto op canvas frame is +30%. Dus ben je trots op je canvas doek en wil je ‘m extra laten opvallen? Dan kun je een 4 cm dik canvas frame kopen. Op die manier kan niemand meer om jouw prachtige foto heen. Een foto op canvas afdrukken is erg gemakkelijk. Upload je favoriete foto op onze site en binnen een paar dagen heb jij je persoonlijke canvasdoek thuis. Zo is een canvas kopen erg snel en makkelijk!

Framedikte foto op canvas Framedikte 2 cm canvas Framedikte 4 cm canvas

Framedikte 2 centimeter: bij doekprijs inbegrepen

Framedikte 4 centimeter: doekprijs + 30%

Direct bestellen