• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Tekst op canvas

Tekst op canvas in interieur

Canvas met tekst bestellen

Canvas met tekst bestellen

Als jij jouw foto aan de muur specialer wilt maken,  dan hebben wij dé oplossing. Je kunt nu namelijk naast een foto ook een eigen tekst op canvas af laten drukken bij CanvasCompany. Daarnaast is het nu ook mogelijk een eigen tekst aan je foto toe te voegen. Hierdoor kun je jouw foto nóg persoonlijker en unieker maken. Door tekst toe te voegen, kun je bepaalde afbeeldingen toelichten, namen toevoegen of een datum bij je foto plaatsen. In onze besteltool is het allemaal mogelijk en heb jij binnen enkele klikken jouw tekst op canvas. Wij leggen je graag uit hoe je een canvas met tekst maakt!

Hoe kun je een tekst op canvas zelf maken?

Je kunt heel gemakkelijk een tekst op canvas laten drukken. Je kunt dan namelijk gewoon een leuke quote van internet afhalen en deze uploaden op onze website. Pinterest en Google Afbeeldingen staan werkelijk waar vol met onzettend inspirerende, hilarische en ware quotes. Wat ook mogelijk is, is een gedicht op canvas drukken. Wil je een persoonlijke foto op canvas met tekst? Dan kun je aan de gang gaan met bijvoorbeel onze besteltool. Zelf canvas maken was nog nooit zo gemakkelijk!

Tekst op canvas populaire formaten

Tekst op canvas 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 44,95

Tekst op canvas 80x60

Direct bestellen    80x60 cm € 54,95

Tekst op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 89,95

Hoe kan ik een doek met tekst bestellen?

Iets wat ontzettend leuk is aan onze besteltool, is dat je nu ook een eigen tekst aan je foto op canvas kunt toevoegen. Hierdoor maak je je foto nog persoonlijker en unieker. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaalde foto toelichten, namen van de personen op de afbeelding toevoegen, een datum aan je foto geven en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het toevoegen van een tekst is erg gemakkelijk en er valt veel te variëren qua lettertype, grootte en kleur.  Hieronder een stappenplan voor het toevoegen van een canvas met tekst:

  1. Upload een foto en druk vervolgens op “Begin met personaliseren”;

  2. Kies een canvas formaat, uitsnede en framedikte;

  3. Druk op “>>” en vervolgens op “Tekst toevoegen”;

  4. Je kunt nu links een lettertype, -formaat, positionering en kleur kiezen. In het tekstbalkje rechts kun je je gewenste tekst typen. De canvas tekst zal automatisch op je foto verschijnen (hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt). Kies eventueel nog andere fotobewerkingen.

  5. Wanneer je je tekst wilt verplaatsen, druk je op “Veranderen”. Je kunt nu je tekst verslepen en op de gewenste plek plaatsen.

Heb je nog vragen over het toevoegen van een tekst op doek? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Canvas met tekst bestellen