• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Bedrijfslogo op canvas

Bedrijfslogo op canvas afdrukken

Een bedrijfslogo op canvas is uitstekend om te gebruiken als promotiemateriaal. Je kunt dit bijvoorbeeld gebruiken bij een presentatie, bij beurzen of als relatiegeschenk geven. Jij kunt al je bedrijfslogo afdrukken op een canvas doek vanaf €6. Als je van plan bent om een groot aantal canvas doeken te bestellen, kun je altijd een offerte aanvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een prijsvoorstel. Bestel snel een bedrijfslogo op canvas en profiteer van de vele voordelen van CanvasCompany.nl!

Wat kun je met een bedrijfslogo op canvas?

Er zijn veel manieren te bedenken om een logo op canvas van jouw bedrijf af te drukken. Zo kun je een afdruk bedrijfslogo als relatiegeschenk gebruiken, door deze bijvoorbeeld aan werknemers te geven in hun kerstpakket. Of je kunt deze geven aan een bedrijf waar je mee hebt samengewerkt, als bedankje. Als je bijvoorbeeld een presentatie moet geven op een beurs kun je de foto op canvas gebruiken om je plek op te vullen en een professionele uitstraling af te geven. Je kunt het canvas doek met bedrijfslogo ook gebruiken waar een canvasdoek vaak voor wordt gebruikt, als wanddecoratie. Je kunt hiermee de werkplek inrichten, op een professionele en stijlvolle manier. Je kunt gratis tekst toevoegen aan de foto in de besteltool, waarmee je bijvoorbeeld de slogan van het bedrijf of een bedankje kunt laten afdrukken op canvas. Zo krijg je een compleet bedrijfslogo met tekst op canvas. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt altijd wel een manier vinden om het bedrijfslogo op linnen te gebruiken.

Direct bestellen

Een bedrijfslogo op canvas bestellen

Wij van CanvasCompany zijn net zo professioneel als jouw bedrijf. Daarom bieden wij een uitstekende service voor een lage prijs. Nadat je jouw eigen foto op canvas hebt besteld, wordt deze al binnen 2 werkdagen verzonden. Er zijn geen verzendkosten als je bij ons bestelt. Je hebt dus al een bedrijfslogo op canvas op je werkplek vanaf €6. Voor een groter aantal canvasdoeken kun je bij ons gemakkelijk een offerte aanvragen. Geef aan hoeveel producten je wilt en in welk formaat / welke formaten. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag en komen met een prijsvoorstel.

Bestel vandaag nog goedkoop en snel een bedrijfslogo op canvas op CanvasCompany!

Offerte aanvragen