• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Canvas collage maken

Meerdere foto's op 1 canvasdoek

Collage op canvas laten maken

Wil jij meerdere foto's op 1 canvasdoek laten drukken? Laat dan een canvas collage maken en geniet van al jouw foto’s verzameld! Een collage op canvas van jouw favoriete foto’s kan op vele manieren gemaakt worden. Je kunt ons jouw mooiste fotos insturen en onze designer ontwerpt met jouw eigen foto’s een mooie canvas fotocollage. De collage op linnen is op vele formaten mogelijk. De ideale oplossing voor wanneer je niet kunt kiezen uit je vele mooie foto’s. Je kunt de indeling zelf bepalen en vervolgens wordt de foto op canvas collage op maat gemaakt. Je hoeft dus zelf niets te doen! Ga daarom snel jouw fotocollage bestellen!

Waarom een canvas collage maken?

Een fotocollage op canvas is erg trendy op het moment. Tegenwoordig hebben veel telefoons een collage-functie. Hiermee kun je een collage op canvas maken, maar je kunt hem ook laten ontwerpen door onze designer in een fotobewerkingsprogramma. Deze gaat dan voor jou een originele, hoogwaardige fotocollage maken. Hierbij gaat de kwaliteit van je foto’s dan ook niet achteruit. Je kunt speciale collage indelingen, special effects en wensen met betrekking tot de marge doorgeven aan onze vormgever.
De fotocollage op linnen wordt gemaakt op een stevig, 300 grams canvas doek van 0,41 mm dik. Daarnaast kun je kiezen voor een houten spieraam frame van 2 of 4 cm dik. Het hout heeft een PEFC gekeurd, grenen kwaliteitshout. De foto collage op canvas wordt geprint in een 6 kleuren proces. Hierdoor krijgt jouw fotocollage op doek een scherpere weergave van kleuren. De gebruikte inkt is recyclebaar, op waterbasis en geurloos. Daarnaast wordt de fotocollage op canvas doek voorzien van een waterafstotende coating.

Laat een canvas collage maken

Canvas collage maken Wil jij je meerdere foto’s op 1 canvasdoek laten bundelen tot een kunstwerk? Dat gaat erg gemakkelijk en goedkoop. In onze besteltool kun je allereerst het formaat selecteren waarop jij jouw collage wilt ontwerpen. Vervolgens kun je een van de layouts kiezen. Na het kiezen van de layout, kun jij jouw favoriete foto's uploaden en eventueel bewerken. Je kunt zelf kiezen of je (wit)ruimte tussen de foto’s wilt en andere fotobewerkingen, zoals zwart-wit, sepia of tekst. Als je tevreden bent met het ontwerp, kun je in de volgende stap eventueel nog extra opties kiezen, zoals een ophangsysteem. Ben je helemaal tevreden? Rond dan snel je bestelling af. Vanaf dat moment wordt de collage binnen 48 uur verzonden! Een spoedlevering is eventueel mogelijk. Hiervoor betaal je € 1 extra. Ook kun je voor €3,67 een ophangsysteem van een kartel haakje, schroeven en pluggen bestellen. Een andere leuke optie is de baklijst. Deze is in verschillende formaten verkrijgbaar.

Canvas collage populaire formaten

Canvas collage 40x40

Direct bestellen   20x20 cm € 52,95

Canvas collage 60x30

Direct bestellen   60x30 cm € 63,95

Canvas collage 120x60

Direct bestellen   120x60 cm € 111,95

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Laat snel een canvas collage maken!

Direct bestellen