• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Canvasafdruk

Met een canvasafdruk aan de muur, geef je jouw interieur een persoonlijke tint. Tegenwoordig willen mensen steeds meer persoonlijke elementen toevoegen aan het interieur en een canvas wanddecoratie met eigen foto is hier super geschikt voor. Bij CanvasCompany.nl staat tevredenheid voorop en om deze reden maken wij dan ook een canvasafdruk van de beste kwaliteit. Bekijk de mogelijkheden en bestel een canvasafdruk met je eigen foto!

Waarom een canvasafdruk van CanvasCompany?

Wanneer je een canvasafdruk wilt laten maken bij CanvasCompany.nl, gaan wij jouw foto op hoogwaardig canvas afdrukken, zodat de kwaliteit van de print zo goed mogelijk is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een stevig 300-grams canvas doek met een dikte van 0,41 mm. Het houten frame, waar het doek op wordt gespannen, is gemaakt van PEFC gekeurd grenen kwaliteitshout.

Voor een scherpe canvasafdruk wordt gebruik gemaak van een zeskleurenproces, voor een scherpere weergave van kleuren. De inkt die wij hiervoor gebruiken, is geurloos, recyclebaar en op waterbasis. Ook voorzien wij jouw canvasdoek met foto ook van een waterafstotende coating. Daarnaast heb je bij CanvasCompany.nl keuze uit 400 verschillende formaten canvas prints, die variëren van 20x20 tot 300x140 cm.

Extra opties bij een canvasafdruk

Een los canvas doek met jouw eigen foto is natuurlijk hartstikke leuk, maar er zijn verschillende extra opties om jouw foto op canvas extra uitstraling te geven. Allereerst kun je gratis een zwart-wit of sepia filter over je foto plaatsen en ook tekst toevoegen aan je foto. Daarnaast kun je tegen een kleine vergoeding een collage, kleuraccent, meerluik of pop-art van je foto laten maken. Als laatste is er de mogelijkheid om een baklijst om je canvas foto te plaatsen. Door deze lijst krijgt jouw foto op linnen een zwevend effect, wat erg mooi staat. De baklijsten zijn verkrijgbaar in het wit, zwart en houtkleur.

Wanneer je je bestelling geplaatst hebt, versturen wij op werkdagen jouw canvas met foto binnen 48 uren naar je toe. Heb je écht haast? Dan kun je kiezen voor een spoedlevering. In dit geval betaal je een klein extra bedrag, maar wordt je doek binnen 24 uur geleverd. Voor deze spoedlevering moet je wel voor 13:00 besteld hebben.

Ontdek de mogelijkheden en bestel snel een canvasafdruk met eigen foto!

Direct bestellen