• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Container sticker

Bent u uw prullenbak ook altijd kwijt? Wij van CanvasCompany hebben hier de perfecte oplossing voor: kliko stickers. Een kliko sticker maakt uw prullenbak herkenbaarder en daarnaast ook veel kleurrijker.

Op onze website bestelt u eenvoudig kliko stickers met een huisnummer. Door zulke stickers op de kliko te plakken weet u in één oogopslag welke container van u is.

De nummer stickers voor op de container zijn in verschillende vormen te bestellen. Dit zijn de drie opties: hexagon, vierkant of rond. Daarnaast kan u kiezen uit allemaal mooie ontwerpen in onze besteltool.

Een container sticker met nummer is overigens niet de enige optie. Op onze website kan u namelijk ook persoonlijke kliko stickers goedkoop bestellen. Deze container stickers bevatten dus geen huisnummer, maar een eigen foto.

U hoeft zich dus nooit meer af te vragen waar kliko stickers te koop zijn. Bij CanvasCompany bent u namelijk op de juiste plek!

Kliko stickers in verschillende formaten bestellen

Nooit meer uw vuilnisbak hoeven zoeken. Dat klinkt toch als een droom. Wij van CanvasCompany kunnen deze droom waar maken. Dit kan dankzij onze kliko stickers.

U bestelt ontzettend eenvoudig een container sticker met nummer op onze website. Er zijn, zoals u al hebt kunnen lezen, enorm veel opties om uw kliko sticker te personaliseren.

Naast de bovenstaande opties kan u ook nog variëren in het formaat van de container stickers op de kliko. Op onze website kan u namelijk kiezen voor formaten tussen de 20x20 cm en de 80x80 cm. U bepaalt dus hoe groot uw huisnummer op uw kliko komt te staan.

Kliko stickers met huisnummer zijn ontzettend leuk dankzij de originele designs waar u uit kan kiezen. Al deze designs kan u in de besteltool terugvinden. Deze designs worden nog mooier wanneer u deze in een groot formaat bestelt.

Twijfel dus niet langer en ga vandaag nog deze kliko stickers bestellen!

Kliko stickers goedkoop in huis halen

Op onze website bestelt u kliko stickers goedkoop. Dit wil overigens niet zeggen dat u een product van slechte kwaliteit in huis haalt.

De stickers op de kliko worden gemaakt van het stevige orajet. Dit is klevend folie. Dit folie is weerbestendig en ook nog eens eenvoudig aan te brengen op egale en licht gebogen materialen. Dit materiaal zorgt er dus voor dat u jarenlang plezier gaat hebben van uw container sticker.

Bij CanvasCompany betekent goedkoop absoluut geen duurkoop. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waar onze klanten blij van worden. Onder andere een lange levensduur van onze producten hebben wij dan ook hoog in het vaandel. Daarom maken wij gebruik van het stevige orajet.

Een kliko sticker van CanvasCompany levert u gegarandeerd meerdere jaren plezier op!

Binnen enkele dagen uw container sticker met nummer bezorgd

Nummer stickers voor op de container zijn een absolute must have. Gelukkig kan u dankzij onze handige besteltool erg gemakkelijk cijfer stickers voor op de kliko bestellen. Al uw gegevens kan u heel eenvoudig online invullen.

In onze besteltool geeft u dus het formaat, de vorm en het design van uw sticker voor op de kliko aan. Daarnaast kan u hier kiezen tussen de verschillende lettertypes die wij in ons assortiment hebben.

Zodra u alles hebt ingevuld is het tijd om een betalingsmethode te kiezen. Hier kan u ook aangeven welk type verzending u wilt hebben. Wanneer u echt niet kan wachten, kan u tegen een kleine extra betaling een spoedverzending bestellen. Hierdoor is uw saaie kliko nog sneller gepimpt met een kliko sticker van eigen ontwerp.

Na het bestellen wordt de kliko sticker zo snel mogelijk geproduceerd. Hierdoor kan u binnen enkele dagen al genieten van een super persoonlijke prullenbak. Niet langer hoeft u eindeloos te zoeken naar uw container en daarnaast heeft uw container er een kleurrijke decoratie bij. Bestel vandaag nog!

Kliko stickers bestellen als cadeau

Sommige mensen vragen wel eens: 'waar zijn kliko stickers te koop?' Dit is in uw leven gelukkig geen vraag meer. Op onze website bestelt u kwalitatief uitstekende kliko stickers. Kent u nog mensen die zich af vragen waar kliko stickers te koop zijn? Laat ze eens onze website zien.

Wat u ook zou kunnen doen is een kliko sticker voor ze kopen. Hierbij kan u kiezen voor een kliko sticker met huisnummer, maar ook voor een kliko sticker met foto. Op deze manier krijgen ze een mooi inkijkje in ons ruime aanbod aan kliko stickers.

Een kliko sticker aan iemand cadeau geven is sowieso een leuk idee. Wie wordt er nou niet blij van zo'n persoonlijk en tegelijk handig cadeau.

Met name mensen die net verhuisd zijn kunnen zo'n kliko sticker vaak goed gebruiken. Vaak ben je dan nog niet bekend met de standaard plekken in de straat en dit kan soms tot een hoop verwarring leiden. Deze verwarring voor zijn door een originele container sticker met nummer op te plakken, is dan een super handige zet.

Andere fotoproducten voor in de tuin

We hebben, naast container stickers, ook nog andere fotoproducten voor in de tuin. Met deze fotoproducten kan u uw tuin persoonlijker maken. Uw mooiste herinnering kan dankzij deze fotoproducten een prachtig plekje in uw tuin krijgen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een foto op tuinposter? Een tuinposter kan haarscherp worden bedrukt en daarnaast eenvoudig worden opgehangen.

Of wat dacht u van onze raamfolie? Deze raamstickers geven extra privacy. Toch werken ze nog altijd super lichtdoorlatend. Ook deze raamstickers kunnen bedrukt worden met uw favoriete foto. Bekijk snel al onze fotoproducten!

Vragen?

Heeft u nog vragen over de container sticker met huisnummer? Wij verwijzen u dan graag door naar onze FAQ. Deze staat onderaan de pagina. Mocht uw vraag hierna nog niet beantwoord zijn, dan helpt onze vriendelijke klantenservice u graag verder.

Heeft u geen vragen meer? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog een originele sticker voor op de kliko!