• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Een mooie teamfoto op canvas

Zit je op je sport in een mooi team of heb je op je werk een team waarmee je het erg goed kan vinden, laat er dan een mooie foto van maken en druk deze foto op canvas. Je kunt de foto op canvas vervolgens in de kantine van je club of van je bedrijf hangen. Waarschijnlijk verhoogt dat de teamspirit nog meer dan ooit te voren. Ook wanneer er iemand vertrekt heb je meteen een leuk aandenken, omdat hij op de foto op doek staat die nog in de kantine hangt. Natuurlijk is een dergelijke teamfoto op canvas erg leuk om mee te geven, wanneer iemand het team verlaat. Zijn jullie met je team niet op zoek naar een gewone foto op canvas, maar wil je wel eens wat anders, dan is een collage wellicht aan te raden. Bij een collage op canvas hoef je niet een mooiste foto te kiezen, maar kun je gewoon meerdere foto's af laten drukken als foto op canvas.

Teamfoto op canvas

Mogelijkheden teamfoto op canvas

Bij CanvasCompany heb jij vele keuzemogelijkheden. Je kan kiezen uit een bak - of bloklijst, uit zeer veel verschillende formaten foto op canvas, uit diverse effecten die op jou fotodoek los gelaten kunnen worden. Daarnaast kun je ervoor kiezen om naast de standaard vijf dagen levertijd te kiezen voor een spoedlevering van jouw foto op canvas. Als je met bestellen aan de late kant bent en je hebt een feestje waarvoor de foto op canvas een perfect cadeau is, dan kies je voor een bestelling van je canvasdoek met spoed. De foto op canvas wordt dan uiterlijk de volgende werkdag verstuurd. Een spoeddoek kan alleen bij foto's op canvas tot en met 100x100 en 80x120 centimeter.

Over smaak valt niet te twisten, daarom kies jij zelf welke foto jij op canvas af wilt laten drukken. Over de kwaliteit van een foto op canvas zijn de meeste onderzoekers als de Consumentenbond het wel eens: de foto op canvas van CanvasCompany behoort tot de besten.

Direct Bestellen