• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Kussen beroep

Op onze website kan u de mooiste foto kussens bestellen. Het leuke aan een fotokussen is dat u bepaalt wat erop te zien is. Daarnaast hebben onze fotokussens ook de uitsnede van het object van de foto. Uw favoriete beroep op kussen laten bedrukken is een aanrader. Dankzij onze besteltool creëert u eenvoudig een visser kussen, astronaut kussen, voetballer kussen, politieman kussen of lerares kussen. Bestel vandaag nog uw lievelings beroep!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een gepersonaliseerd fotokussen

Wat wordt u als u later groter bent? Het is een vraag waar menig kind regelmatig mee geconfronteerd wordt. Vaak zijn de antwoorden niet super origineel. Voetballer, politieman of lerares zijn antwoorden die erg geliefd zijn. Kinderen veranderen ook vaak nog erg veel van gedachten. Overigens is dit helemaal niet gek. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat volwassenen ruilen tussen verschillende banen. De arbeidsmarkt is veel minder strak geworden, waardoor veel mensen op allerlei verschillende plekken aan de slag kunnen. Toch blijven bepaalde beroepen enorm tot de verbeelding spreken. Wij van CanvasCompany hebben een product in de aanbieding waarmee u eenvoudig met andere beroepen in contact komt, zonder dat u daadwerkelijk hoeft te stoppen met uw eigenlijke baan. Wij hebben het over ons beroep kussen. Een selfiekussen beroep is een pareltje in onze collectie. U bepaalt namelijk helemaal zelf wat er op het kussen beroep te zien zal zijn. Hoe het beroepen kussen eruit komt te zien is geheel afhankelijk van de afbeelding die u instuurt. Daarnaast is het super leuk dat ons beroepen kussen niet vast zit aan een bepaalde vorm. Onze kussens zijn niet per definitie vierhoekig, maar bewegen mee met de ingestuurde afbeelding. Dit komt doordat onze beroep selfiekussen een echte uitsnede heeft van het beroep wat u heeft ingestuurd. Wat wilt u nog meer?

Bedruk uzelf of uw idool op een beroepen kussen

Een kussen beroep is misschien een vage term. Veel mensen vragen zich dan ook af wat dit precies inhoudt. Een beroep kussen is een kussen waarop iemand te zien is die een bepaald beroep uitoefent. Geliefde beroepen kussens zijn bijvoorbeeld het politieman kussen, het voetballer kussen en het lerares kussen. Hoe deze kussens er echt uit komen te zien is volledig aan u. Op onze website bestelt u namelijk een gepersonaliseerd fotokussen. De afbeelding die u instuurt bepaalt hoe het kussen beroep er uiteindelijk uit komt te zien. Deze foto kan bijvoorbeeld een selfie zijn. Door een selfie in te sturen creëert u een selfie kussen beroep. Maar ook kan u een foto van een heel lichaam op kussen laten bedrukken. Dan heeft u bijna een soort pop gemaakt. De mogelijkheden zijn oneindig. Een andere afweging die u moet maken is of u een kussen beroep laat afdrukken van uzelf in het beroep of van iemand anders die het beroep uitoefent. Een praktisch voorbeeld om deze zin uit te leggen: wij gaan er vanuit dat u geen profvoetballer bent, dus een foto van uzelf afdrukken als profvoetballer op kussen is een erg leuk idee. Hierdoor voelt u zich toch nog een beetje een voetballer. Hiervoor zult u wel eerst een foto van een echte voetballer moeten bewerken. Door uw eigen foto op het hoofd van de echte voetballer te plakken is het net of u die voetballer bent. Overigens kan u er ook voor kiezen om wel de echte voetballer op een voetballer kussen te laten bedrukken. Wanneer u bijvoorbeeld enorm fan bent van een bepaalde speler, is het beroep kussen de ideale mogelijkheid om een kussen van uw favoriete speler te laten bedrukken. Gebruik vooral al uw creativiteit. U bepaalt uiteindelijk wat het eindresultaat wordt van uw persoonlijke kussen beroep!

Een kussen beroep is een echte musthave

Een gepersonaliseerd fotokussen van CanvasCompany is niet alleen een musthave vanwege haar unieke uitstraling, ook de kwaliteit van de stof is erg aangenaam. Onze fotokussens worden gemaakt van velluto. Dit is een superzachte stof, ideaal voor een kussen beroepen. Daarnaast is een beroep kussen ook erg gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Dit komt omdat het slechts 265 gram weegt. Hierdoor kan u erg eenvoudig al uw vrienden en familie laten zien wat voor uniek fotoproduct u in huis heeft gehaald. Als laatste hebben we keuze uit allerlei verschillende formaten fotokussen. Onze kleinste variant is 35 centimeter en onze allergrootste 70 centimeter. Bepaal helemaal zelf welk formaat u het meest prettig vindt. Dit kan u eenvoudig aangeven in onze besteltool. Hier moet u ook uw afbeelding van het beroep uploaden. Zodra al uw wensen in de besteltool zijn verwerkt, gaan wij direct aan de slag met uw gepersonaliseerd fotokussen in elkaar zetten. Binnen enkele dagen ontvangt u uw beroep kussen in huis. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een beroepen kussen!