• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Kussen met hoofd

Bent u opzoek naar een origineel en grappig cadeau? Dan is het bestellen van een kussen met eigen hoofd een absolute aanrader! Bij ons bestelt u eenvoudig een kussen gezicht. Deze kussen met hoofd maken wij van een foto die u instuurt. Het gezichtskussen wordt gemaakt van velluto, een stof die erg op fluweel lijkt. Hierdoor is het kussen gezicht super zacht. Bestel een hoofd op kussen tot wel 70 centimeter groot!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een kussen met eigen hoofd is een bijzonder fotoproduct

Op onze website hebben we allerlei verschillende fotoproducten in de aanbieding. Dit gaat van de welbekende canvassen tot mobielhoesjes met uw favoriete foto. Het fotoproduct dat u nu aan het bekijken bent is een van de meest originele foto producten in onze collectie. Op onze website kunt u er namelijk ook voor kiezen om een kussen met eigen hoofd te bestellen. Een kussen gezicht wordt gemaakt van een afbeelding die u instuurt. Zodra wij deze binnen hebben gekregen zorgen wij ervoor dat het desbetreffende hoofd wordt uitgesneden en dat er van deze uitsnede een foto kussen hoofd wordt gemaakt. Het gezichtskussen is super zacht. Dit komt omdat wij voor het kussen met hoofd gebruik maken van een erg prettige stof. Deze stof wordt ook wel velluto genoemd. Deze naam is misschien onbekend, maar waarschijnlijk zegt fluweel u wel iets. Velluto is net zo zacht als fluweel. Daarnaast kan de afbeelding van uw gezicht haarscherp worden afgedrukt op dit materiaal. U heeft gegarandeerd meerdere jaren plezier van deze sierkussen met gezicht. Bent u ook zo benieuwd hoe zacht velluto precies is? Bestel dan snel een kussen met gezicht op onze website!

Verschillende formaten kussen gezicht

Een kussen met gezicht is in allerlei verschillende formaten te bestellen. Niet iedereen is op zoek naar een fotokussen hoofd van hetzelfde formaat, dus daarom bieden wij verschillende formaten aan. Onze kleinste variant is 35 centimeter. Ook onze kleinste variant is dus niet op ware grootte van een echt gezicht. De meeste gezichten zijn namelijk kleiner dan 35 centimeter. Wist u bijvoorbeeld dat een gezicht ongeveer even groot is als een hand. Wanneer u dit bij uzelf probeert zult u merken dat dit inderdaad best wel overeen komt. Het hoofd op kussen is dus niet op ware grootte, maar hierdoor kan u wel heerlijk liggen op het sierkussen met gezicht. Overigens is dit nog maar ons kleinste formaat. De formaten variëren tussen de 35 en 70 centimeter. Wij hebben dus ook een enorm kussen met hoofd in de aanbieding, het kussen gezicht van 70 centimeter. Zo’n mooie vergroting van uw hoofd is toch een absolute musthave? Daarnaast wegen onze gezichtskussen slechts 265 gram. U kunt ze dus erg eenvoudig overal mee naartoe nemen. Daarnaast kunt u al onze kussens gebruiken als ondersteuning bij het slapen, maar ook werken ze goed als een selfie sierkussen. Met een sierkussen met gezicht hoeft u uw favoriete persoon nooit meer uit het oog te verliezen!

Een kussen met hoofd voor uzelf of een ander

Een kussen met gezicht bestellen kan enorm gemakkelijk via onze besteltool. Allereerst wordt u gevraagd om de gewenste afbeelding in deze besteltool te laden. Zodra u dit hebt gedaan wordt gevraagd welk formaat uw kussen gezicht moet worden. Hierna kan u er nog voor kiezen om gebruik te maken van extra opties. Hieronder valt bijvoorbeeld de fotocontrole. Dankzij de fotocontrole weet u zeker dat het hoofd op kussen van goede kwaliteit zal zijn. Tegen een kleine extra betaling zullen echte experts uw afbeelding onder de loep nemen en beoordelen of deze van voldoende kwaliteit is. Een enorme aanrader, het zou immers zonde zijn wanneer het sierkussen met gezicht een afdruk van een onscherpe foto heeft. Nadat u besteld hebt gaan wij direct aan de slag met uw fotokussen hoofd en zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen kan genieten van dit bijzondere fotoproduct. Nu is het natuurlijk niet verplicht om het selfie kussen voor uzelf te bestellen. U kan er net zo goed iemand anders blij mee maken. Heeft u een vriend of vriendin die u eigenlijk niet kan missen? Dan is een kussen gezicht een erg leuk idee. Natuurlijk kan u ook van minder mooie afbeeldingen prachtige kussen gezichten maken. Een kussen met eigen hoofd is ook geweldig materiaal voor dit soort ludieke acties! Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een foto kussen hoofd voor uzelf of juist voor iemand anders!

Heeft u nog vragen over het kussen met hoofd? Onze klantenservice staat voor u klaar!