• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Kussen object

Bij CanvasCompany.be bieden wij met trots ons nieuwe product aan: een kussen object! U kunt bij ons verschillende objecten op een kussen krijgen, van serieuze kussens naar grappige kussens. Bij ons kunt u alle kanten op! Daarnaast zijn onze kussens van het juiste materiaal en bieden wij onze kussen in verschillende formaten aan. Benieuwd naar de opties die er allemaal zijn? Hieronder geven we u informatie over ons aanbod! Wacht niet langer en bestel vandaag nog een schitterend kussen bij CanvasCompany.be, dan gaan wij met uw bestelling aan de slag!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Materiaal en formaten

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een gepersonaliseerd kussen te bestellen. Daarbij vinden wij bij CanvasCompany.be het zeer belangrijk dat wij met het beste materiaal werken, om op deze manier aan uw wensen en behoeften te voldoen. Onze kussens zijn gemaakt van het materiaal velluto, wat bekend staat om haar sierlijke afwerking en zachte materiaal. Hierdoor kunt u helemaal ontspannen bij het gebruik van deze kussens. Onze kussen hebben een gewicht van 265 gram. De kussens zijn in een aantal formaten verkrijgbaar, die hieronder in een opsomming staan:

  • 35 cm;
  • 45 cm;
  • 55 cm;
  • 60 cm;
  • 70 cm.

U zit vast te denken: aan wat voor objecten moet ik denken? Bij ons kunt u vrijwel alles op een kussen krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een pizza kussen een kussen muziek. Het leuke hieraan is dat u een kussen kan personaliseren, die niemand anders heeft. Hierdoor krijgt een kussen ook nog een persoonlijk karakter. Onze kussens hebben een uitsnede van het object wat u heeft gekozen. Een kussen in de vorm van een hamburger of een kussen in de vorm van een gitaar zijn leuke aanvullingen in het huis. Naast eigen gebruik is het ook een leuk idee om een goede vriend(in), collega of partner te verrassen met een kussen. Een kussen met een leuk object brengt namelijk prachtige en warme herinneringen met zich mee. Tover een glimlach op het gezicht van iemand anders! Hieronder nemen wij het bestelproces met u door.

Bestel uw kussen in vorm bij CanvasCompany.be

Bij CanvasCompany.be is het bestellen zo afgerond, met onze simpele en eenvoudige besteltool. De meeste tijd zit in het beslissen over wat voor soort object u op een kussen wilt. Wanneer u hierin een keuze heeft gemaakt, is het bestellen van een kussen bij CanvasCompany.be slechts minuten werk.

Allereerst kunt u aangeven wat voor soort object u op een kussen wilt, waarbij ook de foto kan uploaden. Het uploaden van een foto is binnen een paar seconden voltooid. Rechtsboven kunt u klikken op het oogje (voorvertoning), waarbij u een goed beeld krijgt van hoe het product er in de realiteit eruit komt te zien. Ook kunt u bij de eerste stap aangeven in welk formaat de kussen gemaakt moet worden.

Bij de tweede stap kunt u gebruik maken van een aantal opties, waaronder professionele fotocontrole. Bij een professionele fotocontrole wordt de foto door één van onze collega’s gecheckt op kleur, kwaliteit, scherpte en het aantal pixels. Wij bij CanvasCompany.be raden het zeker aan om gebruik te maken van deze optie, zodat u niet voor eventuele verrassingen komt te staan. Daarbij wordt deze optie voor een goedkope prijs aangeboden, waarbij u verzekerd wordt van perfecte kwaliteit.

De laatste stap is het controleren van de gegevens, die in een opsomming voor u zijn weergegeven. Wanneer u dit heeft gedaan kunt u het product in de winkelmand doen en de bestelling afronden. Bij vragen verzoeken wij u om eerst een kijkje te nemen op onze website, hier hebben wij namelijk een pagina met veelgestelde vragen, waarbij de kans groot is dat u hier antwoord krijgt op uw vraag. Wanneer dit niet het geval is kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice, via de mail of telefoon. Bij CanvasCompany.be hebben we jarenlange ervaring met het printen van foto’s op verschillende producten. Waar wacht u op? Bestel een muziek kussen, een kussen van een voetbal, of bijvoorbeeld een kussen van een emoticon bij CanvasCompany.be!