• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Landkaart op canvas

Een landkaart op canvas is de nieuwste trend voor aan de muur. Je ziet ze veel voorbij komen in interieurbladen, woonprogramma’s en op interieurblogs. Zo’n landkaart mag dus zeker niet ontbreken in jouw interieur. Gelukkig bestel je bij ons zusje Wereldkaarten.nl nu gemakkelijk en voordelig je eigen landkaart op canvas. Je hebt er een ruime keuze uit verschillende designs en bewerkopties, om je landkaart nog mooier te maken. Neem snel een kijkje!

Landkaarten voor kinderen

Een landkaart is een ontzettend leuke wanddecoratie. Een landkaart kan je woonkamer, slaapkamer of kantoor nét dat beetje meer uitstraling geven en die lelijke lege plek aan de muur prachtig opvullen. Naast het feit dat een landkaart dus erg decoratief is, is hij ook erg educatief. Wanneer je iedere dag even een blik werpt op de landkaart, heb je binnen de kortste keren je topografische kennis weer op een rijtje. Hierdoor is een landkaart ook erg geschikt voor kinderen. Samen kunnen jullie er van kleins af aan al voor zorgen dat jouw kindje alles weet over Nederland, België of andere landen van Europa. Zoals we al vertelden, heb je bij Wereldkaarten.nl een ontzettend ruime keuze aan designs. Je vindt er landkaarten van ons eigen land, maar ook van buurland België. Liever een ander Europees land aan de muur? Geen probleem. De landkaarten zijn allemaal verkrijgbaar in een strak, gedetailleerd of kids-proof design.

Canvas landkaart bestellen?

Wanneer je een landkaart op canvas wilt bestellen, verwijzen wij je graag door naar onze zusterwebsite Wereldkaarten.nl. Het bestellen op deze website is net zo eenvoudig als bij ons. We leggen het hieronder alvast stap voor stap voor je uit:

  1. Selecteer je favoriete landkaart uit de verschillende designs op de website. Je hoeft dus niet zelf een foto van een landkaart te uploaden. Handig!
  2. Selecteer vervolgens de materiaalsoort “Canvas”, of een ander materiaal als dat gewenst is.
  3. Kies een passend formaat.

Heb je als materiaal Canvas gekozen? Dan kun je nu eventueel nog een baklijst, een ophangsysteem of prikvlaggetjes aan je bestelling toevoegen. Voor een uitgebreide beschrijving over deze verschillende accessoires verwijzen wij je door naar Wereldkaarten.nl
Nu hoef je alleen nog de bestelling te plaatsen en te betalen. Klaar!

Direct Bestellen