• Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas meerluik - een kunstwerk van jouw eigen foto

Meerluik op canvas afgedrukt

Jouw foto verdeeld over meerdere canvasdoeken

Drieluik op canvas

Altijd al een echt kunstwerk aan je muur willen hebben? Met een meerluik op canvas kun je dit met jouw eigen foto doen! Jouw foto wordt namelijk op meerdere canvasdoeken afgedrukt. Dit geeft een extra dimensie aan jouw foto. Het bekendste meerluik is ongetwijfeld een drieluik op canvas. Een meerluik op canvas is één van de fotobewerkingen die wij bij CanvasCompany aanbieden. De bekendste vorm hiervan is een drieluik foto. Een meerluik is unieke wanddecoratie dat bestaat uit meerdere delen. Zo haal je echt een blikvanger in huis! Voor zo'n fotobewerking betaal je maar € 15,- extra. Een meerluik op canvas geeft jouw foto een special effect, dus twijfel niet langer en bestel!

Wat is een meerluik op canvas?

Bij een meerluik op canvas wordt jouw favoriete foto opgedeeld in meerdere delen. Een foto luik kan op meerdere manieren. Je kunt een tweeluik, drieluik, vierluik en meer luiken op aanvraag bestellen. Een meerluik zorgt voor een dynamisch effect van jouw foto op canvas. Dit geeft ook een ruimtelijk beeld. Niet alle foto’s zijn geschikt voor een meerluik op canvas. Een foto met één of meer gezichten zijn minder geschikt omdat er dan ruimte tussen kan komen. Kies daarom voor een rustige foto, bijvoorbeeld een natuurfoto of landschapsfoto. Het meerluik wordt ontworpen door onze vormgever, die jou een ontwerp stuurt via de mail. Bij een meerluik op canvas kun je ook andere fotobewerkingen, zoals een zwart-wit bewerking of jouw tekst op canvas, doorgeven.

Drieluik op canvas

Bij een drieluik op canvas wordt jouw foto op drie verschillende foto's afgedrukt. Dit werd vroeger al vaak gedaan door kunstenaars. Met een drieluik op canvas haal je dan ook een echt en persoonlijk kunstwerk in huis! Een drieluik is de laatste tijd weer populairder aan het worden en wordt ook steeds meer aangeboden in woonwinkels. Een echt modern en trendy kunstwerk dus!

Professionele kwaliteit 2 luik / 3 luik

Jouw foto wordt op hoogwaardige kwaliteit canvas afgedrukt. Ook de zijkanten van jouw doeken wordt bedrukt. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen er tevens voor dat de doeken ook aan de voorzijde naadloos op elkaar aansluiten. Je hebt de keuze uit twee framediktes: twee cm en vier cm. Bij een frame van vier cm lijkt het alsof je foto van de muur af komt en creeër je dus eigenlijk een extra dimensie!

Meerluik op canvas bestellen: Losse doekprijzen + € 15,-

Een meerluik op canvas bestellen

Een meerluik bestellen is erg simpel. Stuur een mail met jouw foto en de vraag deze te laten afdrukken als meerluik. Bij een meerluik op canvas heb je hetzelfde canvas ophangsysteem als bij een normale foto op canvas. Het is handig om per luik een ophangsysteem te bestellen. Bijvoorbeeld: bij een foto drieluik is het handig om dan drie ophangsystemen te bestellen, zodat je elk luik apart kunt ophangen. Zorg voor het mooiste effect voor drie cm ruimte tussen de verschillende panelen bij het ophangen. De prijs van een meerluik op canvas is de normale prijs plus € 15, ongeacht het aantal luiken. De levertijd gaat in als jij akkoord hebt gegeven via de mail. Een meerluik op canvas wordt op werkdagen binnen 72 uur verzonden.

Bestel vandaag nog een meerluik op canvas op CanvasCompany!

Direct Bestellen