• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Canvascompany alweer als beste getest!

CanvasCompany als beste getest!

Beste foto op canvas

De onafhankelijke vergelijkingssite Vergelijkcanvas.nl heeft een test gedaan, welke aanbieder de beste foto op canvas aanbiedt. Ze hebben elf verschillende aanbieders op veel verschillende punten met elkaar vergeleken. Wij waren een van die aanbieders, en we zijn als beste uit de test gekomen!

Waarom deze canvas test?

Deze test werd uitgevoerd zodat de koper een goed beeld zou krijgen van wat je nu eigenlijk wilt als je een foto op canvas bestelt. Je wilt namelijk goede kwaliteit, realistische kleuren en een goede prijs.
De test wees 3 winnaars waar CanvasCompany ook een van was. Wij blinken uit in de categorie Beste Koop. Vergelijkingcanvas.nl prees ons voor de snelste levering en de beste prijs/kwaliteit verhouding. De warme kleuren op ons doek zorgden er ook voor dat de canvasprint erg aanspreekt. Wij maken gebruik van traditioneel canvas, wat ook zeer werd gewaardeerd. Als u nu warm bent gelopen om zelf een foto op canvas te bestellen, kan dat snel en makkelijk. U kunt ook kiezen uit meerdere opties om uw foto nog mooier te maken.