• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas voor buiten

Canvasdoek voor buiten

Canvas voor buiten

Ben jij op zoek naar een foto op canvas voor buiten? Dan ben je bij CanvasCompany aan het goede adres! Buiten zitten wordt namelijk nog leuker wanneer je een mooi versierde tuin hebt. Je tuin versieren kun je op veel verschillende manieren doen, maar een echt originele en hippe decoratie voor je tuin vind je bij CanvasCompany. Een foto op canvas voor buiten is hartstikke geschikt voor aan de schutting, op je balkon of op de veranda.

Canvasdoek voor buiten?

Wanneer je je tuin graag wilt versieren, is goede kwaliteit noodzakelijk. Niemand vindt het namelijk leuk om iets na een maand alweer weg te moeten gooien. Het moet dus een foto op weerbestendig canvas zijn: de felle zon, een hevige stortbui én een gure oostenwind. Gelukkig zijn de canvasdoeken van CanvasCompany volledig weerbestendig en hebben ze een lange levensduur. De canvasdoeken worden voorzien van een UV-print, waardoor je kleuren niet snel vervagen of verkleuren. Een foto op canvas voor buiten wordt trouwens ook wel een tuinposter genoemd. Een tuinposter wordt van precies hetzelfde materiaal als een canvasdoek voor buiten gemaakt. Een canvasdoek wordt echter op een frame gespannen, terwijl een tuinposter gewoon zonder frame opgehangen kan worden. De frames in een canvasdoek worden van hout gemaakt en omdat hout een natuurproduct is, kan het gaan werken en gaan uitzetten. Wil je dus nog langer genieten van je canvas voor buiten? Dan is het niet verkeerd om deze foto voor buiten onder een afdakje te hangen. De foto op canvas buiten ophangen is gemakkelijk met het erbij te bestellen ophangsysteem. Door de eenvoudige handleiding is het ophangen echt kinderwerk en gaat het je zelfs lukken met twee linkerhanden. Maak je daar dus maar geen zorgen over!

Persoonlijk canvasdoek voor buiten

Een outdoor canvas kun je laten bedrukken met echt alles wat je maar wilt. Een foto van je huisdier, van je gezin of een foto van een mooie bloem; het is allemaal mogelijk. Wat tegenwoordig ook erg hip is, is om een afbeelding van een Boeddha af te laten drukken op een buiten canvas, maar ook een inspirerende tekst behoort tot de mogelijkheden. Laat je creatieve geest dus helemaal los gaan en ontwerp nu je eigen foto op doek buiten!

Populairste formaten canvas voor buiten

Tuinposter 60x40

Direct bestellen 60x40 cm € 28,95

Tuinposter 100x75

Direct bestellen 100x75 cm € 46,95

Tuinposter 150x100

Direct bestellen 150x100 cm € 76,95

Canvasdoek buiten

Als je een tuinposter bestelt, ook wel een canvas foto buiten genoemd, profiteer je van de vele voordelen die CanvasCompany. Niet alleen kun je het voor een kleine prijs bestellen, ook heeft het product een hoge kwaliteit. Daarnaast geniet je van de uitstekende service en korte levertijd. Zo heb je goedkoop en snel een tuinposter van een hoge kwaliteit aan de buitenwand. Het handige ophangsysteem helpt je hierbij. Een foto op canvas is dus niet onze enige specialiteit, maar ook andere producten zoals een tuinposter kun je het beste op onze site bestellen. Wacht dus niet langer en laat nu je foto afdrukken voor buiten!

Canvas voor buiten bestellen