• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Gefeliciteerd met een: Foto Op Canvas 120x80

Logo Slajeslag

Hé winnaar! Welkom op CanvasCompany.be. Je hebt een Foto op Canvas gewonnen bij Slajeslag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een canvasdoek op het formaat 120x80 cm met een 2 cm dik frame. 

Wil je, net als 45% van onze klanten, een groter formaat dan 120x80 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 10 euro extra al een foto op canvas van 120x90 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! Let op: het is helaas niet mogelijk om een kleiner formaat te bestellen met jouw kortingscode.

Bekijk hier onze voorwaarden

Jouw prijs:

Foto op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm gratis

Jouw canvas in een baklijst?

Voor € 36,95 extra heb je al zo'n mooie luxe lijst!

Baklijst om je foto op canvas


De FotoCadeau groep en Slajeslag.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Slajeslag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen


Wil je professionele fotocontrole?

Voor een kleine meerprijs (+ € 2,47) kun je jouw foto laten controleren. Niet elke foto is geschikt om op het door jou gekozen formaat te worden afgedrukt (foto's van mobiele telefoons, WhatsApp etc.). Wil je dat een van onze professionals jouw foto controleert op kleur, scherpte, formaat en aantal pixels? Selecteer dan deze optie.

Professionele fotocontrole

 

Voorwaarden

  • Jouw foto op canvas wordt standaard geleverd zonder ophangsysteem. Deze kun je voor een klein bedrag bijbestellen.
  • Je mag kiezen voor een groter formaat; de waarde van dit product (€ 89,95) wordt met het totaalbedrag verrekend.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw foto op canvas binnen 2 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Tip! Let dus goed op dat je een scherpe foto en een foto van voldoende resolutie aanlevert.