• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Steden foto op canvas

Bij CanvasCompany kun je je mooiste steden foto’s af laten drukken op canvas. Elke stedentrip die je gemaakt heb kan op die manier vereeuwigd worden op een originele manier. Rome, Parijs, New York en Barcelona, elk van deze steden vormt een prachtige wanddecoratie voor aan de muur. Afgedrukt op canvas past jouw vakantiefoto in elk interieur. Laat je mooiste herinneringen afdrukken op canvas van de beste kwaliteit met een stedenfoto op linnen!

Laat je stedentrip vereeuwigen op een canvas foto

Canvas is een materiaal dat in elke inrichting past. Je afbeelding wordt afgedrukt op een 300 grams canvasdoek. Wij gebruiken professionele printers bij het bedrukken van de doeken. Hierdoor zijn kleuren helder en details van elke foto goed zichtbaar. Daarnaast blijft elke muurdecoratie canvas lang mooi. Het doek wordt vervolgens gespannen op een frame van PEFC gekeurd grenen kwaliteitshout. Bij een foto print op canvas heb je keuze uit heel veel verschillende formaten. Er is dus voor elke ruimte een geschikt formaat te vinden. Al met al is canvas het ideale materiaal om de mooiste afbeelding van je stedentrip op af te laten drukken.

Upload je eigen stadsfoto

De mooiste herinneringen aan de muur

Vakanties vormen mooie herinneringen waaraan je graag terug wilt denken. Maar fotoalbums belanden vaak in een la en worden daarna nog maar weinig gebruikt. 

Door je vakantiefoto’s op dit mooi wanddecoratie materiaal af te laten drukken geniet je elke dag van je herinneringen aan de wand. Een foto op doek is daarnaast een goede aanwinst voor elk interieur. Bij het schilderij op canvas zijn extra opties te bestellen die het geheel nog mooier maken. Een baklijst bijvoorbeeld! De baklijst is een houten lijst die om het canvas doek geplaatst kan worden. 

De lijst komt in drie verschillende kleuren:

  • Houtkleurig;
  • Wit;
  • Zwart;

Met een baklijst maak je een foto canvas nog unieker. Ben jij helemaal overtuigd van deze prachtige wanddecoratie? Upload dan je favoriete stedentrip-foto of neem eens een kijkje op FotoCadeau.nl. Op deze website van onze zusterorganisatie staat een grote collectie foto’s voor je klaar van de mooiste steden van over de hele wereld. New York, Amsterdam en Berlijn bijvoorbeeld. Laat je eigen stedenfoto afdrukken op canvas of kies je favoriete plaatje uit de collectie op FotoCadeau.nl en ontwerp je eigen wanddecoratie vandaag nog!

Collectie bekijken op Fotocadeau.nl