• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Belangrijke info mbt de levering van jouw product:
Geachte winnaar, wij werken met man en macht om ervoor te zorgen dat jij je fotoproduct zo snel mogelijk ontvangt. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan rekenen we op je begrip. Zodra je pakket gesorteerd is, ontvang je een Track & Trace code. Bel of mail ons niet over de levertijd, en wacht op de update van de vervoerder.

Gefeliciteerd met een: Foto Op Schoolplaat 40x60

Vakantieveilingen.be

Hé winnaar! Welkom op Canvascompany.be. Je hebt een Foto op schoolplaat gewonnen bij VakantieVeilingen. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een fotoafdruk op canvas, afgewerkt met latten, op het formaat 40x60 cm. 

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan 40x60 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 26 euro extra al een foto op schoolplaat van 60x90 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! 

Bekijk hier onze voorwaarden

Liever een groter formaat?

Je kunt ook een groter formaat bestellen en een liggend formaat. Dit kun je aangeven in de besteltool.

Foto op schoolplaat 40x60

Direct bestellen    40x60 cm gratis

Foto op schoolplaat 60x90

Direct bestellen    60x90 cm +  26,- euro

Foto op schoolplaat 90x120

Direct bestellen    60x120 cm +  48,- euro

De FotoCadeau groep en VakantieVeilingen.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met VakantieVeilingen bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen

Professionele fotocontrole?

Voor een kleine meerprijs (+ € 2,47) kun je jouw foto laten controleren. Niet elke foto is geschikt om op het door jou gekozen formaat te worden afgedrukt (foto's van mobiele telefoons, WhatsApp etc.). Wil je dat een van onze professionals jouw foto controleert op kleur, scherpte, formaat en aantal pixels? Selecteer dan deze optie.

Professionele fotocontrole

Voorwaarden

  • Jouw foto op schoolplaat wordt standaard geleverd met latten.
  • Je mag kiezen voor een groter formaat; de waarde van dit product (€ 53,95) wordt met het totaalbedrag verrekend.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.
  • Per bestelling kan er 1 waardebonnummer worden ingeleverd. Per voucher betaal je verzendkosten.
  • Na bestelling wordt jouw foto op schoolplaat binnen 5 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Tip! Let dus goed op dat je een scherpe foto en een foto van voldoende resolutie aanlevert.