• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Kinderfoto's op canvas

Een kinderfoto op canvas hoort bij de top drie van de meest afgedrukte categorieën als het de foto op canvas betreft. Elke ouder is namelijk ontzettend trots op zijn of haar kinderen of kleinkinderen. Daarom wordt een foto op canvas met kinderen vaak op de meest prominente plek in huis gehangen. Jij kunt voor inspiratie kijken naar de voorbeelden van kinderfoto’s op canvas die onze klanten hebben opgestuurd. Daarna kun jij zelf ook gemakkelijk een kinderfoto op canvas bestellen op CanvasCompany.nl!

> Terug naar het overzicht

Kinderfoto op canvas Kinderfoto afgedrukt op canvas Kinderen afgedrukt op canvasdoek

Kinderfoto op canvas bestellen

Waarom een kinderfoto op canvas af laten drukken?

Kinderfoto’s op canvas worden vaak cadeau gegeven op Moederdag, Vaderdag, Valentijn, Sinterklaas of met kerst. Met een kinderfoto op canvas geef je natuurlijk een cadeau boordevol emotie. Je kunt hiermee bijvoorbeeld je ouders of grootouders verrassen. Dit cadeau doet hen later weer denken aan vroeger. Ook staat zo’n foto vaak prachtig bij het interieur. Het grote voordeel van een foto op canvas is, dat deze voor elke beurs goed betaalbaar is. Je hebt namelijk al een canvas doek met eigen foto vanaf € 6,-. Deze wordt gratis verzonden binnen twee werkdagen. Daarnaast garanderen wij dat de kwaliteit van dit product erg hoog is. Jouw foto krijgt een scherpe afdruk en zo kun je nog lang blijven genieten van die foto van je kinderen of kleinkinderen. Als je over een paar jaar een nieuwe foto op canvas wilt bestellen, is dit natuurlijk geen probleem. Deze kun je dan ook weer voor een lage prijs in huis halen.

Voorbeelden van een kinderfoto op canvas

Je vindt op deze pagina een aantal voorbeelden van klanten die wij hebben verzameld. Deze foto’s zijn met de toestemming van de klanten geplaatst. Hiermee kun jij inspiratie opdoen voor het bestellen van een canvasdoek. Je herinnert je hierdoor misschien een leuke foto die je kunt gebruiken of krijgt inspiratie voor een mooie fotoshoot die je wilt doen. Hiermee proberen wij je dus te helpen. Als je zelf al eens een foto op canvas hebt besteld en je vindt het niet erg dat jouw foto als voorbeeld wordt gebruikt, kun je contact opnemen via info@canvascompany.nl.

Bekijk de voorbeelden en bestel snel een kinderfoto op canvas goedkoop op CanvasCompany.nl!

Kinderfoto op canvas bestellen