• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Portret foto op canvas

Een portret foto op canvas is een prachtige decoratie voor aan de muur van je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Heb jij een mooie portretfoto van jezelf laten maken of zijn bijvoorbeeld je kinderen op een prachtige manier vastgelegd? Het is zonde om deze foto’s op de computer, telefoon of camera te laten staan. Laat ze afdrukken op één van onze materialen, zoals canvas. Je hebt al een portretfoto op canvas vanaf € 6,-!

Regelmatig komt het voor dat we bij CanvasCompany prachtige potretfoto's voorbij zien komen! Foto's uit de oude doos met een nostalgisch tintje of hele moderne foto's in zwart-wit. Veel verschillende potretfoto's komen voorbij. Vooral nu het begrip 'selfie' een algemeen begrip is geworden onder de camera gebruikers, kun je heel gemakkelijk foto's vanaf je telefoon uploaden in onze tool. Bekijk vanuit daar eens onze mogelijkheden, door je portret foto een kleuraccent te geven zoals bij de voorbeelden hieronder gedaan is.

> Terug naar het overzicht

Portretfoto op canvas Portret afgedrukt op canvas Vrouw portret op canvas

Portret op canvas bestellen

Selfie op canvas

Portretfotografie is op dit moment erg populair. Veel mensen laten zich op een bepaald moment van hun leven vastleggen, zodat ze een aantal mooie foto’s hebben voor bijvoorbeeld werkgerelateerde zaken. Ook kinderen worden regelmatig geportretteerd, zodat opa’s en oma’s weer een mooie foto van hun kleinkinderen kunnen inlijsten. Natuurlijk kun je de foto’s gewoon op je telefoon of laptop laten staan, verspreiden via social media of afdrukken op fotopapier, maar wanneer je echt iets speciaals van je portretfoto wilt maken, raden wij je aan de foto af te drukken op canvas. Bij CanvasCompany.be kun je gemakkelijk en snel je favoriete portretfoto uploaden en af laten drukken op je gewenste formaat. Naast portretfoto’s is het bij ons ook heel goed mogelijk om de bekende selfie af te drukken op canvas. Een selfie is een foto die iemand van zichzelf maakt met zijn smartphone. Deze vorm van fotografie is op dit moment erg populair, vooral onder jongeren. Bij ons kun je gemakkelijk je foto´s van je telefoon en dus ook selfies, uploaden en af laten drukken op een canvasdoek. Heb jij dus nog een mooie selfie in je galerij? Upload hem snel!

De mogelijkheden voor een portret foto op canvas

Voordat je je portretfoto of selfie op canvas af laat drukken, zijn er nog verschillende mogelijkheden om je portret foto nóg mooier te maken. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om je foto om te zetten in het zwart-wit of sepia kleur? In onze besteltool kun je dit gemakkelijk en gratis zelf doen en zie je meteen het resultaat. Het is ook mogelijk om pop-art, een kleuraccent of een collage toe te passen. Onze ervaren vormgevers bespreken graag alle mogelijkheden met jou. Bekijk meteen of jouw foto klaar is om afgedrukt te worden op canvas!

Portret op canvas bestellen