• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Stelletjes op canvas

Met stellen op canvas hang je de romantische tijden aan de muur. Jonge stelletjes zijn vaak in de bloei van hun verliefdheid en dit wil je graag zo houden. Ook kan natuurlijk een ouder stel smoorverliefd zijn op elkaar. Een foto van jou en je geliefde op canvas is ideaal als cadeau voor Valentijnsdag. Je kunt jullie verliefdheid vastleggen op een foto op canvas. Deze kun je al bestellen vanaf € 6,- op CanvasCompany.nl!

Zolang er nog geen kinderen in het spel zijn, kiezen mensen er nog weleens voor om zichzelf als verliefd stelletje op canvas te vereeuwigen. Met name rond de romantische cadeaumomenten als Valentijn en kerst zien we bij de CanvasCompany een explosieve groei in het aantal foto’s van stelletjes.

Een leuker cadeau om je geliefde mee te verrassen is er toch niet? Met een foto op canvas geef je emotie cadeau. Elke keer wanneer je naar de foto kijkt, herbeleef je dat ene mooie moment.

> Terug naar het overzicht


Foto stelletje afgedrukt op canvas Valentijnsstelletje foto afgedrukt op canvas Stelletje wintersportfoto afgedrukt

Direct bestellen

Verliefdheid vastleggen met stellen op canvas

Een foto van jullie samen is ontzettend leuk om terug te zien, vooral als je blije en gelukkige emoties terug kunt zien in de foto. Je zult voor een zeer lange periode een mooie herinnering aan de muur hebben. Een foto op canvas heeft  door de kwaliteit namelijk een lange houdbaarheid. Je kunt een foto op canvas volledig personaliseren naar jouw behoeftes. Zo kun je jouw eigen favoriete foto uploaden en eventueel laten bewerken. Ook kun je het formaat en het canvas framedikte kiezen. Eventueel kun je bij een foto op canvas een baklijst of ophangsysteem bestellen. Weet je niet zeker of je foto goed genoeg is? Laat dan de foto professioneel controleren door onze medewerkers. Je kunt dus jouw romantische foto op canvas volledig aanpassen naar je interieur en stijl. Zo haal je meer uit de foto en het product.

Klantenvoorbeelden van stellen op canvas

Onder onze eigen tevreden klanten zitten ook stelletjes die hun foto af hebben laten drukken op een canvas doek van ons. Zij waren hier uiterst tevreden over. Ze kunnen het je zeker aanraden, maar wel als je de juiste foto kiest. We weten dat het moeilijk kan zijn om uit een hele serie foto’s de beste te kiezen. Daarom is het handig om eerst even naar de voorbeelden van voorgaande klanten te kijken. Zij hebben de foto’s zelf aangeleverd, zodat wij ze kunnen laten zien. De foto’s die je op deze voorbeeldpagina ziet, zijn bedoeld ter inspiratie. Misschien brengt dit je op ideeën om een bepaalde foto te maken, waarvan je weet dat deze leuk zal worden. Wat voor foto je ook laat afdrukken, wij van CanvasCompany verzekeren je dat het product een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Kijk snel naar de voorbeelden van stellen op canvas en bestel ook zo’n product op CanvasCompany.nl!

Direct bestellen