• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Zwart-wit foto op canvas

Zwart wit foto op canvas

Een zwart-wit foto op canvas is een mooie variant op een kleuren fotodoek. Op onze nieuwe website kun je zelf de kleurenfoto omzetten naar een zwart-wit foto. Op die manier kun je meteen bekijken welke variant je mooier vindt. Een zwart-wit foto op canvas past door de neutrale kleurstelling goed in elk interieur en het heeft bovendien een tijdloos karakter!

Zwart-wit foto op canvas bestellen

Een zwart-wit filter over je foto geeft een prachtig effect. Omdat de foto in één kleurpatroon komt, krijgt deze een rustigere uitstraling. Dit zorgt ervoor dat een zwart-wit in elke ruimte goed tot z’n recht komt. Een zwart-wit patroon is tijdloos en blijft altijd mooi. Speciaal bij close-up foto’s is een zwart-wit filter prachtig. Gezichten worden extra sprekend, wanneer je er zo’n mooi filter over gooit. Ook voor canvas collages is dit filter goed geschikt. Een foto op doek is bij CanvasCompany in twee verschillende diktes te bestellen. Dit zijn namelijk 2 cm en 4 cm. Voor beide framediktes geldt dat je een canvasdoek kan bestellen op zeer veel verschillende formaten. De formaten variëren tussen de 20x20 en 300x140 centimeter. XXL canvas formaten zijn mogelijk bij ons en worden persoonlijk door onze bezorger bij je thuis gebracht.

Foto op canvas fotobewerking origineel Foto op canvas fotobewerking zwart wit

Je zet tijdens het bestellen jouw kleurenfoto gemakkelijk om naar zwart-wit tinten met de volgende simpele stappen:

  1. Selecteer de foto op canvas en upload de foto van jouw keuze;

  2. Kies de uitsnede, het formaat en de framedikte;

  3. Kies bij 'Stap 2: Extra opties' onder het kopje 'Fotobewerkingen' voor de zwart-wit optie.

Hoe wordt een zwart-wit foto op canvas geprint?

Je canvasdoek wordt gespannen op een frame van PEFC gekeurd, grenen kwaliteits hout. Dit is verantwoord hout, wat lang mooi blijft. Een foto op linnen trekt dus niet krom. De waterafstotende coating zorgt ervoor dat je print niet zal vervagen. Daarnaast printen wij met de beste printer met een zeskleurenproces. Dit zorgt er voor dat we de meest scherpe afdrukken kunnen maken met heldere kleuren. Kwaliteit staat bij ons voorop! Een canvas print is bij ons dus altijd helder en goed afgewerkt. Probeer met de tool op onze website jouw foto eens om te zetten naar een zwart-wit foto. Het resultaat zal je verbazen, want dit filter zorgt voor een bepaalde sfeer, die elke foto nog mooier kan maken.

Bestel jouw zwart-wit foto op canvas en ontvang deze binnen een paar werkdagen thuis!

Canvas zwart wit bestellen