• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Belangrijke info mbt de levering van jouw product:
Geachte winnaar, wij werken met man en macht om ervoor te zorgen dat jij je fotoproduct zo snel mogelijk ontvangt. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan rekenen we op je begrip. Zodra je pakket gesorteerd is, ontvang je een Track & Trace code. Bel of mail ons niet over de levertijd, en wacht op de update van de vervoerder.

Gefeliciteerd met een: Foto Op Canvas 45x70

Vakantieveilingen.nl

Hé winnaar! Welkom op Fotocadeau.nl. Je hebt een Foto op Canvas gewonnen bij VakantieVeilingen. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw prijs: een canvasdoek op het formaat 45x70 cm met een 2 cm dik frame. 

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan 45x70 cm bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 11 euro extra al een foto op canvas van 60x90 cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! 


Liever een groter formaat?

Foto op canvas 40x60

Direct bestellen    45x70 cm gratis

Foto op canvas 60x80

Direct bestellen    60x90 cm +  11,- euro

Foto op canvas 80x120

Direct bestellen    80x120 cm +  41,- euro

baklijst om je foto op canvas


De FotoCadeau groep en VakantieVeilingen.nl

Wij zijn FotoCadeau: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutCanvasCompany en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met VakantieVeilingen bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen