• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

foto op canvas opties

Foto op canvas gratis bewerkingen: wij halen het beste uit uw foto!

Wij beoordelen jouw foto graag op kwaliteit!

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten helemaal tevreden zijn met hun foto op canvas en daarom kunnen wij de foto kosteloos voor je bewerken met onze mooie fotobewerkingen! Zo kunnen wij de kwaliteit verbeteren en effecten toepassen op deze manier is een foto bewerken op canvas makkelijker dan ooit. 

Effecten

Je hebt bijvoorbeeld een mooie foto uitgezocht en wil deze graag laten afdrukken op canvas, maar toch ontbreekt er nog wat. Is dit misschien het zwart-wit effect? Of het sepia effect? Bij ons kun je dit tijdens het bestellen allemaal bekijken! Als jij er van overtuigd bent dat er nog iets moet gebeuren met jouw foto, dan doen wij dit voor je. Wij zetten de foto dan om naar het zwart-wit effect of het sepia effect, zodat je foto er helemaal uitziet zoals jij wilt. Dat is niet het enige wat we voor jou kunnen betekenen,  want er zijn ook andere fotobewerkingen mogelijk. Kijk gerust hieronder voor alle foto-effecten.

Direct bestellen

Foto op canvas

Zwart-wit foto op canvas
Sepia foto op canvas

Kleurenfoto naar zwart-wit effect

Ben je nu niet zo goed in foto’s aanpassen met Photoshop of een ander fotobewerkingsprogramma maar wil je je foto wel graag wat aanpassen? Dan kunnen wij je helpen! Een zwart-wit foto geeft vaak een wat elegantere en luxere uitstraling in huis, dus we begrijpen het helemaal als je die mooie kleurenfoto tóch in het zwart wit wilt laten bewerken. Dit doen we dan ook graag voor je, onze medewerkers ontwerpen jouw foto graag helemaal naar jouw wensen.

x

Kleurenfoto naar sepia effect

Wil je je foto op een authentieke manier laten designen? Kies dan voor een sepia effect. Deze fotobewerking geeft je foto een wat rustieke uitstraling, erg klassiek. De mogelijkheden zijn oneindig met dit effect, je kunt eigenlijk elke foto in sepia omzetten en het ziet er altijd goed uit.

Sepia foto op canvas - Meest bestelde formaten

Sepia foto op canvas 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 44,95 (+ €2,50)

Sepia foto op canvas 80x60

Direct bestellen    80x60 cm € 56,95 (+ €2,50)

Sepia foto op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 92,95 (+ €2,50)

Foto bewerken op canvas

Dit zijn niet de enige fotobewerkingen die we kunnen toepassen, hier nog een paar dingen die wij voor jouw foto op canvas bewerken kunnen!
We kunnen een collage voor je maken, een samenstelling van al je favoriete foto’s! We kunnen je foto ook in een mozaïek laten omtoveren. De foto kan scherper gemaakt worden, we kunnen een tekst toevoegen, de foto naar de gewenste grootte bijsnijden en delen in de foto laten verdwijnen.

Contact

Nadat je ons vraagt de foto aan te passen, krijg je binnen 24 uur een reactie. We zorgen ervoor dat je contact krijgt met een persoon, zodat het wat sneller gaat. Dat is niet alleen makkelijker voor ons, maar ook voor jou! Zodra wij je foto aangepast hebben, sturen we je een kwaliteitscheck. Jij kunt dan zelf beoordelen of je de foto mooi vindt. 

Direct bestellen