• Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

foto op canvas opties

Foto op canvas gratis bewerkingen: wij halen het beste uit uw foto!

Wij beoordelen jouw foto graag op kwaliteit!

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten helemaal tevreden zijn met hun foto op canvas en daarom kunnen wij de foto kosteloos voor je bewerken met onze mooie fotobewerkingen! Zo kunnen wij de kwaliteit verbeteren en effecten toepassen.

Contact

Nadat je ons vraagt de foto aan te passen, krijg je binnen 24 uur een reactie. We zorgen ervoor dat je contact krijgt met een persoon, zodat het wat sneller gaat. Dat is niet alleen makkelijker voor ons, maar ook voor jou! Zodra wij je foto aangepast hebben, sturen we je een kwaliteitscheck. Jij kunt dan zelf beoordelen of je de foto mooi vindt. 

Effecten

Je hebt bijvoorbeeld een mooie foto uitgezocht en wil deze graag laten afdrukken op canvas, maar toch ontbreekt er nog wat. Is dit misschien het zwart-wit effect? Of het sepia effect? Bij ons kun je dit tijdens het bestellen allemaal bekijken! Als jij er van overtuigd bent dat er nog iets moet gebeuren met jouw foto,  dan doen wij dit kosteloos voor je.  Wij zetten de foto dan om naar het zwart-wit effect of het sepia effect, zodat je foto er helemaal uitziet zoals jij wilt. Dat is niet het enige wat we voor jou kunnen betekenen,  want er zijn ook andere fotobewerkingen mogelijk. Kijk gerust hieronder voor alle foto-effecten.

Direct Bestellen

Kleurenfoto naar zwart-wit effect

Ben je nu niet zo goed in foto’s aanpassen met Photoshop of een ander fotobewerkingsprogramma maar wil je je foto wel graag wat aanpassen? Dan kunnen wij je helpen! Een zwart-wit foto geeft vaak een wat elegantere en luxere uitstraling in huis, dus we begrijpen het helemaal als je die mooie kleurenfoto tóch in het zwart wit wilt laten bewerken. Dit doen we dan ook graag voor je, onze medewerkers ontwerpen jouw foto graag helemaal naar jouw wensen.

Gratis bewerkingen foto op canvasGratis bewerkingen foto op canvas

Kleurenfoto naar sepia effect

Wil je je foto op een authentieke manier laten designen? Kies dan voor een sepia effect. Deze fotobewerking geeft je foto een wat rustieke uitstraling, erg klassiek. De mogelijkheden zijn oneindig met dit effect, je kunt eigenlijk elke foto in sepia omzetten en het ziet er altijd goed uit.

Gratis bewerkingen foto op canvasGratis bewerkingen foto op canvas

Rode ogen verwijderen

Wij weten dat het erg vervelend is als je een prachtige foto hebt gemaakt die je graag wilt afdrukken, maar iemand zijn ogen een rode kleur hebben door de camera. Dit kan bijvoorbeeld een portretfoto of gezinsfoto zijn. Een extra service van CanvasCompany is het verwijderen van deze rode ogen zodat jij het resultaat gewoon kunt afdrukken op het product dat je wilde. Onze vormgever gaat met jouw foto aan de slag nadat je een product hebt besteld. Tijdens de bestelling kun je bij het vakje ‘Opmerkingen’ noemen dat je van deze optie gebruik wilt maken en je e-mailadres geven. Het ontwerp wordt dan naar jouw gestuurd via de mail. Als jij akkoord gaat met dit resultaat begint het bestelproces en wordt jouw persoonlijke product zo snel mogelijk opgestuurd. Rode ogen zijn niet het enige wat wij kunnen verwijderen uit jouw foto. Ook de datum verwijderen, wat soms standaard op een foto zit met oudere camera’s, is een optie. Dit proces is hetzelfde als bij rode ogen.

Gratis bewerkingen foto op canvasGratis bewerkingen foto op canvas

Datum verwijderen

Wanneer je een foto neemt met een oude camera en je deze vervolgens laat ontwikkelen, kan het wel eens voorkomen dat er een datum op de foto staat. Wil je deze foto nu graag af laten drukken in het groot, dan is het natuurlijk niet zo charmant als daar een datum op staat. Daarom geven wij je de optie om de datum weg te laten werken.

Gratis bewerkingen foto op canvasGratis bewerkingen foto op canvas

Verschillende fotobewerkingen

Dit zijn niet de enige fotobewerkingen die we kunnen toepassen, hier nog een paar dingen die wij voor je kunnen bewerken!
We kunnen een collage voor je maken, een samenstelling van al je favoriete foto’s! We kunnen je foto ook in een mozaïk laten omtoveren, of in een Pop-Art. De foto kan scherper gemaakt worden, we kunnen een tekst toevoegen, de foto naar de gewenste grootte bijsnijden en delen in de foto laten verdwijnen.

Direct Bestellen