• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Tuinposter
30% Korting
Al vanaf € 13,96
Tuinposter
30% Korting
Al vanaf € 13,96
Onze voordelen
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Keuze uit 6 ophangsystemen
  • Beoordeeld met een 9
  • UV- en weerbestendig!
Bestel nu je buiten poster met 30% korting

Schilderij buiten

Wil jij graag een canvas doek, oftewel schilderij buiten ophangen? Dan raden wij niet een standaard canvasdoek, maar een canvasdoek voor buiten aan. Het doek voor buiten is als het ware een tuinposter op een houten frame dat er precies hetzelfde uitziet als een standaard foto op canvas. De foto voor buiten is bestand tegen alle weersomstandigheden en eenvoudig op te hangen. Bestel dus snel en voordelig jouw canvas buitenschilderij!

Een schilderij voor buiten

Wij begrijpen heel goed dat je jouw favoriete foto op canvas wilt laten printen. Dit product is namelijk geschikt voor ieder interieur en erg goed te bedrukken. Iedere foto kan haarscherp en in de meest heldere kleuren op het witte canvas worden geprint. Waardoor jouw canvas doek binnen een lange levensduur heeft. Het is echter niet verstandig om deze canvas foto voor binnen in de tuin of aan de buitenmuur te hangen. Ondanks de waterbestendige coating doet een foto op canvas het niet zo goed met te veel vocht, want dan gaan de kleuren van jouw foto uitlopen. Aangezien het in Nederland regelmatig regent, is het dus niet verstandig om zo’n doek buiten op te hangen, maar niet getreurd! Als jij buiten toch graag een decoratie met de look van een canvas doek wilt ophangen, hebben wij een goed alternatief in ons assortiment.

Dit is namelijk een doek voor buiten, ook wel bekend als tuindoek of tuinposter, dat net zoals canvas op een houten frame kan worden gespannen. Qua looks lijken een foto op canvas voor binnengebruik en een foto voor buiten identiek. Het grote verschil zit hem in het soort doek waar jouw foto scherp op geprint gaat worden. Het buiten canvasdoek is bestand tegen alle weersomstandigheden, waarbij jouw foto door middel van een UV-print op het doek wordt gedrukt. Deze eigenschappen maken het doek niet alleen geschikt voor buitengebruik, maar verzekeren jou ook van een lange levensduur en de allerbeste kwaliteit. Met dit product kunnen wij één van de meeste gestelde vragen, namelijk ‘kan canvas buiten hangen?’ positief beantwoorden. Met de behandeling van CanvasCompany is het inderdaad mogelijk om jouw canvas doek buiten op te hangen.

Persoonlijke foto voor buiten

Tegenwoordig zitten we veel binnen, maar wordt het exterieur van ons huis wel steeds belangrijker. We vinden het fijn om bijvoorbeeld de tuin of het balkon te decoreren met een decoratie om zo voor iets meer kleur en sfeer te zorgen. Waar je online diverse standaard buitendecoraties vindt, kun je bij CanvasCompany jouw eigen canvas schilderij buiten helemaal zelf samenstellen. Zo bepaal jij zelf het uiterlijk en de uitstraling van jouw canvas buitenschilderij. Dit personalisatie proces start met het uploaden van een foto naar wens. Dit kan bijvoorbeeld een prachtige natuurfoto zijn of een afbeelding van jouw huisdier. Iets dat het tegenwoordig ook erg goed doet, is een foto van een Boeddha op buitenposter aan de schutting. Naast een schilderij voor buiten vind je ook nog diverse andere buitenproducten in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde huisnummerbordjes of een foto op aluminium.

De gepersonaliseerde tuinposter ophangen

Het ophangen van een canvasdoek voor buiten kun je op verschillende manieren doen. Er zijn namelijk verschillende afwerkingen voor een canvas buitenschilderij. Om jouw decoratie voor buiten het meest op een canvas doek te laten lijken, kun je het tuindoek op een houten frame laten spannen. Dit houten frame is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en is dan ook voorzien van een PEFC keurmerk. Naast het houten frame kan een tuinposter ophangen ook op diverse andere manieren. Naast het houten frame heb je namelijk ook de optie om een los doek te bestellen, die je, eventueel, van ringen of een compleet aluminium frame kunt laten voorzien. Als jij kiest voor een houten frame kun je het canvas doek ophangen met ons eenvoudige ophangsysteem. Dit systeem, bestaande uit een kartelhaakje, plug en schroeven, maakt het ophangen een fluitje van een cent. Hout is natuurproduct en kan gaan werken. Voor het beste resultaat en de langste levensduur raden wij jou aan om jouw foto met houten frame onder een afdakje te hangen.

Uiteraard kun je een canvas schilderij buiten bij CanvasCompany ontwerpen en bestellen, maar neem ook zeker eens een kijkje bij ons zusterbedrijf TuinposterOpMaat dat is gespecialiseerd in het creëren van decoraties voor buiten. Als jij nog op zoek bent naar persoonlijke schilderijen om buiten te hangen, is ons schilderij buiten een must have!