• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas met kleuraccent: een ware eyecatcher

Foto op canvas met kleuraccent

Canvasdoek met kleuraccent

Een kleuraccent foto op canvas is een goedkope fotobewerking, die je door een van onze professionele vormgevers kunt laten uitvoeren. Bij een kleuraccent wordt de foto omgezet naar zwart-wit tinten, maar wordt één specifieke kleur wordt wel afgedrukt. Deze bewerking is een echte eyecatcher. Deze fotobewerking wordt al uitgevoerd voor een kleine meerprijs van € 15,- bovenop de prijs van een foto op canvas.

Kleuraccent of zwart-wit foto op canvas?

Een zwart-wit foto op canvas past vrijwel in elk interieur en geeft, zoals gezegd, een stijlvolle(re) uitstraling dan dezelfde foto in kleur. Sinds de digitale fotografie is het heel eenvoudig om een kleurenfoto ‘om te bouwen’ naar een zwart-wit of sepia foto op canvas. Wanneer jij je kleurenfoto uploadt via ons bestelproces, kun je in stap een direct al zien hoe deze er in het zwart-wit of in sepia uitziet. Een andere optie is om je foto in het zwart-wit op canvas te laten drukken, maar om dan een aspect in kleur te laten.

Wat is een foto op canvas met kleuraccent?

Foto op canvas fotobewerking origineel Foto op canvas fotobewerking zwart wit Foto op canvas fotobewerking sepia Foto op canvas fotobewerking met kleuraccent

Een kleuraccent is tegenwoordig een erg populaire optie als het gaat om het bewerken van foto’s. Een zwart-wit foto met een kleuraccent is ook een favoriet van ons team. Daarom willen wij het makkelijk maken voor jou om deze bewerking toe te passen. Met een kleuraccent geef je jouw favoriete foto een fantastisch effect. Helaas is dit niet mogelijk met één klik op de knop. Voor een zwart-wit foto met kleuraccent gaat een van onze ontwerpers tegen een kleine meerprijs aan het werk. Na het uploaden en personaliseren van je foto in stap een, geef je in stap twee (Extra opties) aan dat je graag een kleuraccent in je foto wenst. Eén van onze designers neemt dan contact met je op en laat je een aantal voorbeelden zien. Voordat we overgaan tot het afdrukken, dien jij je akkoord of wijzigingen door te geven. De prijs van een kleuraccent is de prijs van het doek, plus € 15,-. In deze prijs zitten ook twee correctieronden. Je kunt het voorbeeld dat je in de mail krijgt dus twee keer kosteloos laten aanpassen, als je nog niet tevreden bent.

Een foto op canvas met kleuraccent bestellen

Nadat je de stappen hebt uitgevoerd die je hierboven kunt lezen, is het tijd om het product echt te bestellen. Na bestelling, als het kleuraccent is toegepast, wordt jouw foto op canvas met kleuraccent binnen 72 uur verstuurd. Op CanvasCompany.be hoef je geen verzendkosten te betalen. Een foto op canvas is beschikbaar in formaten van 20x20 cm tot en met 140x300 cm. Het ophangsysteem van een foto op canvas kost € 3,67. Al met al is een foto op canvas met kleuraccent bestellen erg gemakkelijk en goedkoop. Wij verzekeren je dat jouw product snel thuis wordt afgeleverd en een hoge kwaliteit heeft. Zo kun jij jarenlang genieten van een mooie herinnering aan de muur.

Bestel daarom vandaag nog een kleuraccent foto op canvas op CanvasCompany!

Voorbeeld van je bewerking per e-mail

Voordat jouw doek met het effect wordt gedrukt, ontvang je een ontwerp ter goedkeuring. Dit ontwerp mag je tot twee keer toe kosteloos wijzigen. Pas na jouw goedkeuring wordt de foto op canvas met kleuraccent gedrukt. 
De mogelijkheden voor een kleuraccent op canvas zijn eindeloos!

Kleuraccent: Doekprijs + € 15,- (inclusief 2 correctieronden)

Direct bestellen

* Let op: de levertijd van een foto op canvas met een kleuraccent + pop-art + collage is doorgaans langer dan de standaard drie werkdagen, omdat onze vormgevers hier meer tijd voor nodig hebben!