• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Fotocollage op canvas

Fotocollage op canvas broers in interieur

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze canvas formaten:

Gebruik kortingscode HD45 en ontvang direct 45% ZOMERKORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 45% KORTING

Fotocollage op canvas

Een fotocollage op canvas is razend populair. Logisch ook, zo hoef je niet te kiezen maar kun je al jouw mooie en favoriete foto's bundelen en op één canvasdoek ontwerpen, laten printen en ophangen. Een collage maken zorgt voor een erg orginele manier waarop jij jouw foto's tentoonstelt! Wil je dus niet één, maar meerdere foto's op canvas, omdat je niet kunt kiezen uit al die mooie foto's? Kies er dan voor om meerdere foto's op één doek te laten drukken. Een foto komt vaak nog beter tot zijn recht als collage foto. In een handomdraai heb je een prachtige fotocollage op canvas, of anders genoemd: een canvas collage schilderij. Twijfel dus niet langer, verzamel jouw mooiste foto's en laat nu een collage canvas maken.


Fotocollage op canvas zusjes collage op canvas wintersport collage op canvas natuurfoto's

Hoe bestel ik een collage op canvas?

Je bestelt een foto collage door de onderstaande stappen te volgen:

1. Kies het gewenste formaat waarop je jouw collage afgedrukt wilt hebben;
2. Upload één foto om vervolgens op ''Begin met personaliseren'' te klikken en ga naar de volgende stap;
3. Selecteer bij Fotobewerkingen ''Collage" (zie onderstaande afbeelding) en controleer je bestelling.

Nadat jouw bestelling bij ons binnengekomen is, neemt onze vormgever persoonlijk contact met je op om de foto's voor de fotocollage canvas te verzamelen.

Onze ervaren ontwerpers gaan vervolgens aan de slag met ons fotobewerkingsprogramma en zullen een mooi collage op canvas voor je maken. Je kunt jouw wensen met betrekking tot fotobewerkingen en speciaal effect, zoals een zwart-wit collage en/of tekst, aan onze vormgever doorgeven!

Fotocollage op canvas bestellen

In onderstaande screenshot laten we zien hoe je in onze besteltool de bewerking ''Collage'' kunt selecteren.

Fotocollage bestellen op CanvasCompany

Voorbeeld van jouw collage canvas via e-mail

Van de foto's die je instuurt, maken onze vormgevers een prachtige foto collage. Voordat wij de fotocollage canvas afdrukken, ontvang je altijd via e-mail een voorbeeld van het kunstwerk. Hier kun je tot twee keer toe wijzigingen op doorgeven op basis van de indeling en de marges (met of zonder witruimte of met een andere kleur tussen de foto's), totdat de collage helemaal naar jouw wens is. Als je vervolgens akkoord gaat met het ontwerp, wordt jouw persoonlijke collage op canvas afgedrukt. Je collage wordt dus echt op maat gemaakt, zonder dat jij zelf hoeft te bewerken!

LET OP: de levertijd van een collage gaat in nadat je akkoord bent gegaan met het ontwerp dat wij hebben gemaakt.

Zelf al een foto collage gemaakt?

Heb jij geen hulp nodig bij het collage maken en heb je jouw fotocollage zelf al gemaakt? Dan kun je deze natuurlijk ook bij ons af laten drukken! Hiervoor kun je direct naar onze prijzen en bestelpagina gaan en kun je de foto collage in één keer inladen. We gebruiken voor een collage op canvas hetzelfde materiaal canvas als voor een gewone foto.

Kosten voor een collage maken: doekprijs + € 15,00 (inclusief twee correctieronden)

Wanneer je besluit een foto collage te bestellen, is de prijs van een fotocollage de standaard doekprijs plus € 15,-. In onderstaand overzicht zie je een aantal prijsvoorbeelden van een aantal gangbare formaten. De prijzen gelden voor een framedikte van twee centimeter. Onze canvasdoeken zijn echter ook beschikbaar in een framedikte van vier centimeter. Net als bij onze gewone foto op canvas kun je ervoor kiezen om de randen wel of niet te bedrukken.

Canvas collage populaire formaten

Canvas collage 20x20

Direct bestellen   20x20 cm € 6,00 (+€ 15,-)

Canvas collage 80x60

Direct bestellen   80x60 cm € 56,95 (+€ 15,-)

Canvas collage 120x80

Direct bestellen   120x80 cm € 92,95 (+€ 15,-)

> Heb je meer inspiratie nodig? Bekijk ook de voorbeelden van fotocollages op canvas!

Zo hang je jouw fotocollage canvas op

Wanneer je een foto collage hebt besteld, moet deze natuurlijk ook opgehangen worden. Alleen op die manier kun je jouw prachtplaatje aan de hele wereld laten zien. Het ophangen van een canvasdoek met foto collage is erg makkelijk en kan op verschillende manieren. Zo kun je jouw foto natuurlijk gewoon ophangen met een touwtje, hoewel dit niet de beste manier is. Door je foto op te hangen via onze ophangsystemen, zorg je ervoor dat jouw collage strak aan de muur komt. Je ziet geen naadje tussen het doek en de muur. Ook zal de foto collage op canvas stevig blijven hangen. De ophangsystemen zijn los te bestellen tijdens het bestelproces voor slechts € 3,67.

Fotocollages op andere materialen

Hou je niet zo van canvas of past een ander materiaal beter bij jouw interieur, maar wil je wel heel graag een collage maken om aan de muur te hangen? Het is ook mogelijk een collage op hout, plexiglas of aluminium en op vele andere materialen af te laten drukken! Door deze andere mogelijkheden, is er altijd wel een passend fotoproduct voor je  waarop jij jouw foto collage kunt laten drukken. Voor deze drie andere mogelijkheden geldt dezelfde, bovenstaande informatie en werken wij met dezelfde collage-functie.

Kun je dus echt niet kiezen tussen al die mooie foto's? Bij ons laat je gemakkelijk een collage maken met fotos, zoveel als jij er wilt! Deze kun je dan afdrukken op canvas, hout, plexiglas of aluminium!

Fotocollage op canvas bestellen