• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Fotocollage op canvas

Fotocollage op canvas broers in interieur

Fotocollage op canvas afdrukken

Een fotocollage op canvas is razend populair. Logisch ook, zo hoef je niet te kiezen maar kun je al jouw mooie en favoriete foto's bundelen en op één canvasdoek ontwerpen, laten printen en ophangen. Een collage maken zorgt voor een erg originele manier waarop jij jouw foto's tentoonstelt! Wil je dus niet één, maar meerdere foto's op canvas, omdat je niet kunt kiezen uit al die mooie foto's? Kies er dan voor om meerdere foto's op één doek te laten drukken. Een foto komt vaak nog beter tot zijn recht als collage foto. In een handomdraai heb je een prachtige fotocollage op canvas, of anders genoemd: een canvas collage schilderij. Twijfel dus niet langer, verzamel jouw mooiste foto's en laat nu een collage canvas maken.


Fotocollage op canvas zusjes collage op canvas wintersport collage op canvas natuurfoto's

Hoe bestel ik een collage op canvas?

Je bestelt een foto collage door de onderstaande stappen te volgen:

1. Kies het gewenste formaat waarop je jouw collage afgedrukt wilt hebben;
2. Kies de lay-out voor jouw fotocollage. Nadat je deze hebt gekozen, kun jij jouw favoriete foto's uploaden.
3. In de besteltool kun je nog meer bewerkingen toepassen, zoals het toevoegen van tekst of de kleur van de tussenruimte wijzigen.
4. Als je tevreden bent met je ontwerp, kun je eventueel nog voor exta opties kiezen, zoals een ophangsysteem.
5. Rond vervolgens je bestelling af door de stappen in de winkelwagen en de betaalpagina te volgen.

Nadat jouw bestelling bij ons binnengekomen is, nemen wij jouw fotocollage meteen in productie!

Fotocollage op canvas bestellen

Voorbeeld van jouw collage canvas

In de besteltool kun jij een voorbeeld zien van de collage die jij hebt gemaakt. Ben je niet tevreden? Dan kun je dit zelf gemakkelijk aanpassen in onze besteltool. Het kan voorkomen dat je er niet uitkomt. In dat geval staat onze klantenservice voor je klaar om je te helpen met jouw ontwerp! Neem dan even contact met ons op en wij helpen je verder.

Zelf al een foto collage gemaakt?

Heb jij geen hulp nodig bij het collage maken en heb je jouw fotocollage zelf al gemaakt, in een fotobewerkingsprogramma bijvoorbeeld? Dan kun je deze natuurlijk ook bij ons af laten drukken! Hiervoor kun je direct naar onze prijzen en bestelpagina gaan en kun je de foto collage in één keer inladen. We gebruiken voor een collage op canvas hetzelfde materiaal canvas als voor een gewone foto.

Kosten voor een collage maken

Wanneer je besluit een foto collage te bestellen, is de prijs van een fotocollage afhankelijk van het formaat dat je kiest. In onderstaand overzicht zie je een aantal prijsvoorbeelden van een aantal gangbare formaten. De prijzen gelden voor een framedikte van twee centimeter. Onze canvasdoeken zijn echter ook beschikbaar in een framedikte van vier centimeter. Net als bij onze gewone foto op canvas kun je ervoor kiezen om de randen wel of niet te bedrukken.

Canvas collage populaire formaten

Canvas collage 40x40

Direct bestellen   20x20 cm € 52,95

Canvas collage 60x30

Direct bestellen   60x30 cm € 63,95

Canvas collage 120x60

Direct bestellen   120x60 cm € 111,95

> Heb je meer inspiratie nodig? Bekijk ook de voorbeelden van fotocollages op canvas!

Zo hang je jouw fotocollage canvas op

Wanneer je een foto collage hebt besteld, moet deze natuurlijk ook opgehangen worden. Alleen op die manier kun je jouw prachtplaatje aan de hele wereld laten zien. Het ophangen van een canvasdoek met foto collage is erg makkelijk en kan op verschillende manieren. Zo kun je jouw foto natuurlijk gewoon ophangen met een touwtje, hoewel dit niet de beste manier is. Door je foto op te hangen via onze ophangsystemen, zorg je ervoor dat jouw collage strak aan de muur komt. Je ziet geen naadje tussen het doek en de muur. Ook zal de foto collage op canvas stevig blijven hangen. De ophangsystemen zijn los te bestellen tijdens het bestelproces voor slechts € 3,67.

Fotocollages op andere materialen

Hou je niet zo van canvas of past een ander materiaal beter bij jouw interieur, maar wil je wel heel graag een collage maken om aan de muur te hangen? Het is ook mogelijk een collage op hout, plexiglas of aluminium en op vele andere materialen af te laten drukken! Door deze andere mogelijkheden, is er altijd wel een passend fotoproduct voor je  waarop jij jouw foto collage kunt laten drukken. Voor deze drie andere mogelijkheden geldt dezelfde, bovenstaande informatie en werken wij met dezelfde collage-functie.

Kun je dus echt niet kiezen tussen al die mooie foto's? Bij ons laat je gemakkelijk een collage maken met fotos, zoveel als jij er wilt! Deze kun je dan afdrukken op canvas, hout, plexiglas of aluminium!

Fotocollage op canvas bestellen