• Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Fotocollage op canvas

Fotocollage op canvas broers in interieur

Collage op canvas

Collages op canvas zijn razend populair. Logisch ook, zo hoef je niet te kiezen maar kun je al jouw mooie en favoriete foto's bundelen en op één canvasdoek ontwerpen, laten printen en ophangen. Een hele originele uitvoering van een foto op canvas dus! Wil je niet één, maar meerdere foto's op canvas, omdat je niet kunt kiezen uit al die mooie foto's? Kies er dan voor om meerdere foto's op één doek te laten drukken. In een handomdraai heb je een prachtige fotocollage op canvas / canvas collage schilderij. Zo kun je al jouw mooie herinneringen bundelen op één canvasdoek en je muur voorzien van een hele fotoverzameling!

Fotocollage op canvas babyFotocollage op canvas broer en zus

Hoe bestel ik een fotocollage op canvas?

Een fotocollage bestellen doe je door de onderstaande stappen te volgen:

1. Kies het gewenste formaat waarop je jouw collage afgedrukt wilt hebben.
2. Upload één foto om vervolgens op ''Begin met personaliseren'' te klikken en ga naar de volgende stap.
3. Selecteer bij Fotobewerkingen ''Collage" (zie onderstaande afbeelding) en controleer je bestelling. De bestelling kun je daarna afronden zoals je bij een gewone bestelling gewend bent.

Nadat je bestelling bij ons binnengekomen is, neemt onze vormgever persoonlijk contact met je op om de foto's voor de collage te verzamelen.

Onze ervaren ontwerpers gaan vervolgens aan de slag met ons fotobewerkingsprogramma en maken een mooie fotocreatie met een moderne foto indeling. Je kunt jouw wensen met betrekking tot fotobewerkingen en speciaal effect, zoals een zwart-wit collage en/of tekst, aan onze vormgever doorgeven!

Direct Bestellen

In onderstaande screenshot laten we zien hoe je in onze besteltool de bewerking ''Collage'' kunt selecteren.

Fotocollage bestellen op canvascompany

Voorbeeld van jouw collage via e-mail

Van de foto's die je instuurt, maken onze vormgevers een prachtige fotocollage. Voordat wij de collage afdrukken, ontvang je altijd via e-mail een voorbeeld van het kunstwerk. Hier kun je tot twee keer toe wijzigingen op doorgeven op de indeling en de marges (met of zonder witruimte of met een andere kleur tussen de foto's), totdat de collage helemaal naar jouw wens is. Als je vervolgens akkoord gaat met het ontwerp, wordt jouw persoonlijke collage op canvas afgedrukt. Je collage wordt dus echt op maat gemaakt en je hoeft zelf niets te doen!

LET OP: de levertijd van een collage gaat in nadat je akkoord bent gegaan met het ontwerp dat wij hebben gemaakt.

Zelf al een fotocollage gemaakt?

Heb je zelf al alle foto's verzameld en een mooie collage van je foto's gemaakt en hoef je deze niet meer te laten bewerken? Dan kun je deze natuurlijk ook bij ons af laten drukken! Hiervoor kun je direct naar onze prijzen en bestelpagina gaan en kun je de fotocollage in één keer inladen. We gebruiken voor een collage op canvas hetzelfde materiaal canvas als voor een gewone foto.

Fotocollage kosten: doekprijs + €10,00 (inclusief 2 correctieronden)

Wanneer je besluit een fotocollage te bestellen, is de prijs van een fotocollage de standaard doekprijs plus € 10,-. In onderstaande tabel zie je een aantal prijsvoorbeelden van een aantal gangbare formaten. De prijzen gelden voor een framedikte van 2 centimeter. Onze canvasdoeken zijn echter ook beschikbaar in een framedikte van 4 centimeter. Net als bij onze gewone foto op canvas kun je ervoor kiezen om de randen wel of niet te bedrukken.

Formaat Kosten (canvasdoek + collage)
40 x 60 €53,95
60 x 80 €62,95
80 x 80 €68,95

> Heb je meer inspiratie nodig? Bekijk ook de voorbeelden van fotocollages op canvas!

Zo hang je jouw fotocollage op

Wanneer je een collage hebt besteld, moet deze natuurlijk ook opgehangen worden. Alleen op die manier kun je je prachtplaatje aan de hele wereld laten zien. Het ophangen van een canvasdoek met collage is erg makkelijk en kan op verschillende manieren. Zo kun je je foto natuurlijk gewoon ophangen met een touwtje, maar dit is niet een erg strakke manier. Door je foto op te hangen via onze ophangsystemen, zorg je er wél voor dat je collage strak aan de muur komt. Je ziet geen naadje tussen het doek en de muur en de fotocollage op canvas zal stevig blijven hangen. De ophangsystemen zijn los te bestellen voor slechts € 3,47, tijdens het bestelproces.

Fotocollages op andere materialen

Houd je niet zo van canvas of past een ander materiaal beter bij je interieur, maar wil je toch een collage aan de muur kunnen hangen? Dat kan. Het is namelijk ook gewoon mogelijk een collage op hout, plexiglas of aluminium en op vele andere materialen af te laten drukken! Door deze andere mogelijkheden, is er altijd wel een passend fotoproduct voor je, waarop je je fotocollage kunt laten drukken. Voor deze drie andere mogelijkheden geldt dezelfde, bovenstaande informatie en werken wij met dezelfde collage-functie.

Kun je dus echt niet kiezen tussen al die mooie foto's? Druk ze dan gewoon allemaal af op canvas, hout, plexiglas of aluminium!

Direct Bestellen