• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Tijger op canvas

Tijgerfoto op canvas afgedrukt

Met een tijger op canvas haal je een majestueus dier aan de wand. Bij onze zusteronderneming FotoCadeau.nl is het nu mogelijk om een afbeelding uit te zoeken uit een collectie van de mooiste foto’s, in plaats van dat je alleen je eigen foto op canvas kunt uploaden. Zo kun je wanddecoratie in huis halen met afbeeldingen die je anders niet zou hebben, zoals een tijger. Want zeg nou zelf, dit is toch een prachtig dier? Waarom zou je deze niet zelf in huis willen halen? Bestel daarom vandaag nog een tijger op canvas op FotoCadeau.nl!

Tijger foto op canvas: kies jouw opties!

FotoCadeau biedt jou nu een geheel nieuwe mogelijkheid, namelijk het laten afdrukken van een afbeelding gemaakt door een professionele fotograaf. De foto’s zijn speciaal voor jou verzameld en op de website geplaatst. Deze afbeeldingen kun je laten afdrukken voor de lage prijs die je van ons gewend bent. De categorie tijger is maar een van de vele categorieën die FotoCadeau jou te bieden heeft. De tijger is te vinden in de categorie dieren, en dan naar de subcategorie wilde dieren. Zo kun je je voorstellen dat er aardig wat verschillende foto’s zijn in veel verschillende categorieën, en dat geldt niet alleen voor dieren. Zo kun je ook een afbeelding bestellen in de categorie natuur of de categorie steden. Bestel bijvoorbeeld een afbeelding van het Noorderlicht, stranden en landschappen. Of hang een prachtige foto van je favoriete stad aan de muur, van Amsterdam tot Hong Kong.

Upload je eigen tijgerfoto

Populairste tijgerfoto's

Sumatraanse tijger jungle

Sumatraanse tijger jungle
Vanaf € 5,95

Direct bestellen

Amur tijger in de sneeuw

Amur tijger in de sneeuw
Vanaf € 5,95

Direct bestellen

Spelende tijgerwelpjes

Spelende tijgerwelpjes
Vanaf € 5,95

Direct bestellen

Hoe bestel ik een tijger op canvas foto?

Het bestellen van een product is bij FotoCadeau, net als bij CanvasCompany, erg simpel. Allereerst kies je bij FotoCadeau natuurlijk de hoofdcategorie die jij wilt gaan ontdekken. Scroll door de vele keuzemogelijkheden en bekijk de prachtige foto’s. Als je niet alleen een tijger op canvas wilt bestellen, maar ook een andere soort foto, zit er ook altijd iets voor je bij. Een foto van een ander dier bijvoorbeeld, of zoals eerder al genoemd een afbeelding van een natuurverschijnsel of wereldstad. Als je niet zo goed weet wat voor foto je uit je eigen collectie wilt gaan afdrukken, is dit een uitstekend alternatief.

Bestel daarom snel een tijger op canvas goedkoop en snel op FotoCadeau.nl!

Collectie bekijken op Fotocadeau.nl