• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Vakantiefoto's op canvas

Met een vakantiefoto op canvas houd je je herinneringen aan die ene vakantie met je ouders, vriend(in), (schoon)familie of vrienden voor altijd dichtbij je. Door je favoriete foto van die vakantie af te laten drukken op ons canvas, krijg je een persoonlijke en unieke wanddecoratie. Hier zul je vast en zeker complimentjes over krijgen. Zoek dus nu je meest bijzondere vakantiefoto van je telefoon, computer of fotocamera en upload hem in onze besteltool. Bestellen maar!

Vakantiefoto afgedrukt op canvas

Hieronder zie je een aantal vakantiefoto’s die wij op canvas geprint hebben. 

> Terug naar het overzicht


Vakantiefoto met kameel op canvas     Kust op canvas afgedrukt     Vrouw aan het strand op canvas

Vakantiefoto op canvas bestellen

Van zon- tot skivakantie: laat je foto afdrukken op canvas

Of je nu hebt vertoefd in een luxe resort op Bali, rond hebt gereisd door Amerika of op de latten hebt gestaan in de Franse Alpen; er zullen altijd mooie, grappige en bijzondere plaatjes geschoten zijn. Hoewel je waarschijnlijk trots bent op zo’n gemaakte vakantiefoto, blijft het afdrukken van de desbetreffende foto er vaak toch bij. Met alle mogelijkheden van nu plaatsen we hem sneller even op Instagram of Facebook. Om de herinneringen dichtbij je te houden en te kunnen delen met al je vrienden en familie, is het toch ook wel erg leuk om de foto af te laten drukken op canvas. Door de foto op canvas te laten printen, ligt de herinnering echt vast en kun je er iedere dag weer even van genieten. Je hoeft alleen een blik op het canvasdoek te werpen en alle mooie momenten komen in gedachten weer naar boven. Een vakantiefoto op canvas is trouwens ook een erg leuk bedankje voor degenen met wie je op vakantie bent geweest!

Vakantiefoto bewerken en bestellen op canvas

Heb je een mooie foto gevonden, maar ben je nog niet helemaal tevreden met hoe de foto eruit ziet? In onze besteltool zijn nog verschillende bewerkingen toe te passen. Zo kun je je foto gratis omzetten in het zwart-wit of sepia. Ook kun je voor een kleine meerprijs een kleuraccent aan je vakantiefoto op canvas toevoegen of een collage laten maken van al je favorieten. Zo heb je niet één, maar meerdere mooie vakantiefoto’s aan de muur. Ben je helemaal tevreden? Bestel dan snel!

Vakantiefoto op canvas bestellen