• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Canvas met afbeelding wereldkaart!

wereldkaart op canvas

Profiteer nu van Zomerkorting!

1 product? Gebruik code ZK30 en ontvang direct 30% korting
2 producten? Gebruik code ZK40 en ontvang direct 40% korting
3 producten of meer? Gebruik code ZK45 en ontvang direct 45% korting

Vul de code in de winkelwagen in

Wereldkaart op canvas bestellen

Wereldkaart op canvas bestellen

Houd je zelf heel erg van reizen en ben jij op zoek naar een wereldkaart op canvas? Of ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die bijna alle delen van de wereld al heeft gezien? Dan is de afbeelding wereldkaart op canvas van CanvasCompany precies wat jij zoekt. Vanaf nu kun je bij ons namelijk een prachtige wereldkaart op canvas bestellen; perfect voor aan de muur. Het bestellen is eenvoudig, snel en goedkoop en het eindresultaat zal fantastisch zijn. Deze canvas met afbeelding wereldkaart zal de eyecatcher van je huis worden!

Upload je eigen wereldkaart

Linnen doek met afbeelding wereldkaart

Het wordt een steeds grotere trend: een wereldkaart op canvas. Je ziet het in veel woonprogramma’s terugkomen en alle socialmediakanalen staan er vol mee. De canvas met een afbeelding wereldkaart wordt als opvulling van een lege muur gebruikt, maar ook als geheugensteuntje om bij te houden welke landen je al eens hebt bezocht. Door bijvoorbeeld prikvlaggetjes of punaises in de landen die je al hebt gezien te prikken, kun je gemakkelijk en overzichtelijk bijhouden welke landen al eens een bezoekje hebben gehad en welke plekken op de wereld nog een bezoekje verdienen. De wereldkaarten zijn in allerlei soorten en maten te krijgen. Zo had je ze bijvoorbeeld al op hout, maar de wereldkaarten kunnen nu ook prima op canvas afgedrukt worden. Doordat canvas niet veel structuur heeft, is het een perfect product om een wereld kaart op af te drukken. Hierdoor blijven kleinere landen en eilanden goed zichtbaar op een canvasdoek. Heb je dus al eens een bezoekje gebracht aan Gran Canaria, de Malediven of Liechtenstein en wil je hier graag een prikkertje in prikken? Dan is een wereldkaart op canvas een uitstekend idee. Een kinderwereldkaart op canvas is uiteraard zeer geschikt voor de kinderkamer! Door een wereldkaart op canvas te laten drukken, zorg je daarnaast ook nog eens voor voldoende gespreksstof in de kamer. Laat je bezoek een blik op de wereldkaart werpen en vertel over alle bijzondere reizen die je al eens mee hebt gemaakt. Een gezellige avond gegarandeerd!

Canvas met wereldkaart zwart wit

Een wereld kaart kun je bestellen met verschillende designs. Zo is een wereldkaart zwart wit of met een printje erg leuk. Door deze verschillende keuzes is er altijd een perfecte wereld kaart voor jou. Een wereldkaart zwart wit past geweldig in elk interieur.

Wat kost een wereld kaart op canvas?

Bij CanvasCompany heb je al een wereldkaart op canvas vanaf € 6,-. Een wereldkaart afdrukken kost namelijk niks extra’s! Het enige wat je nodig hebt, is een mooie afbeelding van een wereldkaart en deze kun je direct gaan uploaden. Je betaalt dus alleen voor het doek. Heb je zelf geen afbeelding van een wereldkaart? Dan kun je er een kiezen uit de vele wereldkaarten op onze website Wereldkaarten.nl.

Is op de wereldkaart België goed te zien?

Wanneer je ervoor kiest om een kant en klare wereldkaart op Wereldkaarten.nl te bestellen, zal je merken dat wij met name de bekende wereldkaarten aanbieden. Deze wereldkaarten zijn gemaakt met Europa als middelpunt en dat betekent dat op deze wereldkaart België mooi centraal op de kaart te vinden is. Een leuk feitje: wanneer je een wereldkaart in China bekijkt zullen ze China in het midden hebben afgebeeld. Uiteindelijk verschillen de wereldkaart België en de wereldkaart van China natuurlijk niks van elkaar, maar ligt België op de wereldkaart van China aan de linkerkant van de wereldkaart en China dus centraal. Alles heeft te maken met het perspectief waarmee jij naar de wereld kijkt en de plek waar jij bent opgegroeid. Bij ons koop je kaarten waar Europa centraal ligt. Met een wereldkaart op canvas kun jij uren naar onze mooie diverse wereld staren!

Lijkt zo’n mooie wereldkaart aan de wand jou wel wat? Vind de volgende bestemming aan de muur en bestel vandaag nog jouw linnen wereldkaart!

Hele collectie op Wereldkaarten.nl bekijken