• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas, hoge kwaliteit staat voorop!

Foto op canvas kwaliteit

Kwaliteitseisen CanvasCompany

Elke foto op canvas die door CanvasCompany voor jou gemaakt wordt, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit is de belangrijkste reden waarom veel consumenten, maar ook honderden professionele fotografen en andere zakelijke klanten, keer op keer opnieuw, hun foto op doek bij ons bestellen. Naast kwaliteit staan goede service en een hoge klanttevredenheid hoog in het vaandel bij de levering van jouw foto op canvas door de CanvasCompany. Omdat wij zo overtuigd zijn van de uitstekende kwaliteit die wij leveren, bieden wij jou '1 jaar niet goed, geld terug-garantie'.
> Lees onze klantbeoordelingen en klantreacties 
 

Honderden professionals in klantenkring
Als professionele fotograaf stel jij natuurlijk zeer hoge eisen aan de afdruk en afwerking van een foto op canvas. JIj levert het fotodoek immers weer aan jouw klant. Het is geen toeval dat CanvasCompany honderden professionals al jaren als klant heeft.

De Consumentenbond en het digitale fotografie magazine Zoom zijn ook erg te spreken over de kwaliteit van de foto op canvas van de CanvasCompany. Hieronder de resultaten van hun fotodoek test. > Meer lezen over kwaliteitsbeoordelingen foto op canvas 

Canvas UV-bestendig

CanvasCompany steevast als beste uit de bus! 
De foto's op canvas van de CanvasCompany voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit blijkt niet alleen uit de positieve klantenreacties, maar ook uit onderzoek van de Consumentenbond, Zoom en andere instellingen die onze kwaliteit hebben getoetst. Steevast komt de kwaliteit van CanvasCompany als beste uit de bus. Dit is dan ook de belangrijkste reden waarom veel consumenten, maar ook honderden professionele fotografen en andere zakelijke klanten, keer op keer opnieuw, hun foto op doek bij ons bestellen.
 

Direct Bestellen