• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Zakelijk
Zakelijk

 

Op zoek naar unieke zakelijke cadeaus? Zoek niet verder! Canvascompany heeft een ruime keuze uit fotoproducten om te personaliseren met jouw naam en/of logo! Wij hebben de meest gekozen fotocadeaus alvast voor je op een rijtje gezet!

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel.


 

Canvascompany offerte

Je kunt nu ook een Canvascompany offerte aanvragen. Naast het decoreren van woonkamers met producten van Canvascompany.be, is het ook mogelijk om onze producten voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Deze producten zijn bijvoorbeeld te gebruiken bij nieuwbouwprojecten, als relatiegeschenk of als decoratie van bedrijfsruimtes.

De zakelijke mogelijkheden met de Canvascompany offerte

Allereerst kunnen diverse producten van Canvascompany.be gebruikt worden als promotiemateriaal. Een gangbaar product hiervoor is de foto op canvas. Een canvas doek, bedrukt met reclame van jouw bedrijf, is uitstekend promotiemateriaal voor bij een presentatie, op een beurs of gewoon op de werkvloer. Je kunt helemaal zelf kiezen hoe groot je jouw reclame op een canvas doek geprint wilt hebben. Wij printen namelijk tot een formaat van 140x300 cm. Naast een foto op canvas zijn er nog andere soorten wanddecoratie, bijvoorbeeld een foto op hout, poster, aluminium of glas.

De Canvascompany offerte is gemakkelijk aan te vragen via bovenstaand formulier. Er wordt gestreefd om de aanvraag op werkdagen binnen 4 uren te beantwoorden. Ook is het mogelijk om tijdens kantooruren telefonisch contact op te nemen met ons salesteam. Zo komen we samen tot een scherpe prijs.

Ook is het mogelijk om producten van Canvascompany.be te gebruiken als relatiegeschenk. Deze producten zijn te vinden in de categorie fotocadeaus. In deze categorie zijn fotoproducten te vinden die ook erg geschikt zijn voor in een kerstpakket. Voor op de werkvloer is het ook een leuke optie om het bedrijfslogo af te laten drukken op muismatten, placemats of onderzetters.
Ook is een Canvascompany Cadeaubon een leuke optie om als relatiegeschenk te geven of voor in een kerstpakket. Deze bon is al te bestellen vanaf € 10,-.

Vraag vandaag nog een offerte aan bij Canvascompany.be en ontdek de mogelijkheden!

Offerte aanvragen