• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Foto op canvas zakelijk, bekijk hier de vele mogelijkheden!

Foto op canvas zakelijk

Zij bestelden al een zakelijke foto op canvas

Naast onze vele klanten die voor privé-doeleinden een foto op canvas bestellen, hebben wij ook veel opdrachten uit het bedrijfsleven. Zo zijn partijen als Heineken, Telfort, WE Fashion, Cela Vita Uitgeverij VNU en nog veel meer gerenommeerde partijen al jarenlang overtuigd van de kwaliteit van de CanvasCompany. 

Zakelijke mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om zakelijk gebruik te maken van canvasdoeken. Zo kunt u een foto op canvas gebruiken voor de aankleding van uw bedrijf, als productpresentatie, als relatiegeschenk, voor de aankleding van uw beursstand, als decoratiemateriaal in bijvoorbeeld een etalage of als bedrijfspresentatie. Zomaar een aantal voorbeelden van de nog grotere mogelijkheden!   

Reseller worden?

CanvasCompany produceert haar canvasdoeken in eigen huis. Hierdoor ontstaan er mogelijkheden om ook in opdracht canvasdoeken te maken. U verkoopt zelf canvasdoeken, maar heeft geen eigen productie? Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden. U zult verstelt staan van de voordelen die wij u kunnen bieden! 

> Meer lezen over de mogelijkheden voor resellers

Voordelen voor fotografen

U bent fotograaf en krijgt regelmatig de vraag van klanten een foto op canvas af te drukken? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ons klantenbestand bestaat uit honderden (professionele) fotografen die hun klanten blij maken met een canvasdoek. 

> Meer lezen over de voordelen voor een fotograaf 

Voorbeelden zakelijk gebruik foto op canvas

"De kleuren spatten er van af, precies wat ik zoek!"  - Mim-Pi kleding

bedrijfs aankleding foto op canvas

Het Nederlandse meisjeskledingmerk Mim-Pi gebruikt foto op canvas voor de presentatie van haar nieuwe collecties. Twee keer per jaar bestelt Mim-Pi 'fotoschilderijen' van haar nieuwe ontwerpen. De canvasdoeken hangen aan de muren van de kledingwinkels en soms zelf in de etalages. Daarnaast worden ze gebruikt op het World Fashion centre in Amsterdam, waar partijen vanuit de gehele wereld op zoek zijn naar nieuwe samenwerkingsverbanden. De oprichtster van Mim-Pi, mevrouw Niewenhuizen, over de foto's op doek: "Een kenmerk van onze kledinglijn is dat het ontzettend kleurrijk is. Bij het afdrukken als foto op canvas, spatten de kleuren er gewoon vanaf! Het is onderscheidend en dat is precies wat ik zoek."

 

"Zo kleurecht, het water loopt je in de mond"  - Aardappelspecialist CelaVita

foto op canvas zakelijk

De communicatie-afdeling van CelaVita beeldt haar gerechten af op foto op canvas, omdat het een zeer stijlvolle weergave van hun product is. Het A-Merk CelaVita levert kwaliteit en wil dat in haar uitingen ook uitstralen. De Communicatie-manager van de aardappelspecialist is zeer tevreden over de CanvasCompany: "De afbeeldingen worden zo kleurecht weergegeven, dat het water je in de mond loopt wanneer je de foto's op canvas met daar op de aardappelgerechten ziet hangen. " 

 

"Helemaal super!"  - Wooncorporatie Kollumerland

zakelijke foto op canvas

Wooncorporatie Kollumerland kiest ervoor om collages samen te laten stellen door de grafische vormgevers van de CanvasCompany. De collages worden gevormd door de foto's uit de woonbrochure en het thema 'Kansrijk Wonen'. Het managemet is bijzonder enthousiast over de foto's op doek: "Helemaal super, frisse kleuren en geheel in onze eigen bedrijfsstijl opgemaakt. Naast onze medewerkers, kunnen ook onze klanten en leveranciers niet om ons thema heen"

 

"Als relatiegeschikt of ondersteuning bij verkoopcampagne"  - Heijmans Vastgoed 

relatie geschenk

Heijmans Vastgoed is een grote beursgenoteerde Vastgoed- en Gebiedsontwikkelaar die werkzaam is door het hele land. Heijmans kreeg onlangs op een leuke wijze de resultaten van haar wekzaamheden gepresenteerd. De CanvasCompany levert daar op haar unieke wijze een bijdrage aan door de beelden als foto op canvas te vereeuwigen. Hans van der Linden: "Wat is er nu mooier dan tijdens of aan het einde van een project een cadeau te geven waarop het project wordt afgebeld. Ons logo wordt bovendien op de voorkant van de foto op canvas weergegeven. Zeer de mooiete waard en ik zal er in de toekomst zeker nog vaker gebruik van maken. Dat kan zijn als relatiegeschenk maar ook prima als onderdeel van de verkoopcampagnes".
 

"Veel beursbezoekers willen weten wie de foto op canvas leverancier is"  - Kumij Kunststof kozijnen
beursdecoratie foto op doek

Het bedrijf Kumij B.V. , een toonaangevende producent van kunststof kozijnen, gebruikt foto op doek voor de inrichting van haar beurssstand. Kumij ziet de stijlvolle weergave van haar projecten als grootste voordeel. Daarnaast is het belangrijk dat bij een volgende beurs eenvoudig nieuwe projecten kunnen worden toegevoegd. Mevrouw Schotanus van Kumij somt de voordelen van foto op doek voor haar bedrijf nog eens op: "Stijlvol, relatief lage kosten, geen reflectie door belichting, eenvoudig op te hangen, gemakkelijk verwisselbaar. Veel beursbezoekers vinden de canvasdoeken zo mooi, dat ze willen weten wie de leverancier is".
 

"Kunst aan de muur was veel duurder geweest!"  - SDU Uitgevers

popart op canvas

Wanneer je het kantoor van SDU Uitgevers (van onder andere het Groene Boekje) in Den Haag binnen loopt, zie je in de hal een 'Wall of Fame' van de medewerkers. De portretfoto's van alle medewerkers zijn eerst door de vormgevers van de CanvasCompany omgetoverd in de Popart-stijl en vervolgens als foto op canvas afgedrukt. Deze stijl is met name bekend van het portret van Marilyn Monroe, dat ooit door de kunstenaar Andy Warhol werd gemaakt. In haar reactie zegt de contactpersoon van SDU: "Het is een kleurrijk geheel wat erg opvalt. Onze eigen medewerkers staan op de canvasdoeken afgebeeld en dat geeft ons gebouw een persoonlijk tintje. We hadden ook kunnen kiezen voor kunst, maar dan waren we zeker duurder uit geweest".

 Direct Bestellen