• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Het beste canvas van de Benelux!

Foto op canvas kwaliteit

De beste canvas foto's, getest door vele partijen

Ieder bedrijf kan roepen dat zij het beste canvas en de mooiste canvasdoeken verkopen. Bij verschillende aanbieders hoor je dat je op hun website een echte top canvas foto kan bestellen. Dit doen wij ook, maar wij kunnen het ook nog eens bewijzen! De kwaliteit van onze foto op canvas wordt namelijk regelmatig getest door professionele en onafhankelijke partijen, waaronder de Consumentenbond, DIGIFOTO Pro en Zoom.nl. Niet zomaar de eerste de beste partijen dus! Door onze producten regelmatig te laten testen, kunnen we steeds weer top canvas leveren. Om te beoordelen wie de beste canvas print heeft, wordt er vooral gekeken naar de kwaliteit van het doek. Verder kan het nooit een top canvas zijn, zonder heldere kleuren. Volgens deze sites bieden wij een echte top canvas foto aan. Wij garanderen jou dus een foto op canvas goede kwaliteit! Hieronder staan een aantal partijen die foto op canvas vergelijken:

Foto op canvas vergelijken: al jaren op nummer 1 in de Foto op canvas top 5! 

CanvasCompany staat al jaren op nummer 1 in de Foto op canvas top 5 van Vergelijkcanvas.nl. Het foto op canvas vergelijken wordt door Vergelijkcanvas.nl gedaan aan de van de prijs kwaliteit verhouding van foto op canvas. Ook Canvas vergelijken .nl ervaart onze kwaliteit canvas als de beste. Wij bieden de beste canvas kwaliteit aan, dus een canvas foto bestellen, kun je het best bij ons doen!

Ons top canvas getest door DigifotoPRO

Logo DigifotoPro

CanvasCompany beste getest door Digifotopro


Kreten uit het artikel:
"Het frame voelt stevig aan, het doek is netjes afgewerkt en strak opgespannen".
"De inkt toont mooie donkere zwarten en subtiele kleurverlopen worden foutloos weergegeven. De kleurweergave komt goed overeen ook details in schaduwgebieden worden goed behouden".

Score: 9.0 (van 1-10) DigifotoPRO Super keurmerk is afgegeven!

Kwaliteit canvas getest door de Consumentenbond Logo Consumentenbond

CanvasCompany is de enige partij die op de 2 belangrijkste punten als beste uit de bus komt:
1. foto op canvas goede kwaliteit; 
2. helderheid, contrast en scherpte.

1. De kwaliteit van de fotodoeken verschilt enorm en dan bedoelen we vooral de kleuren. De rode roos die we door alle zestien aanbieders lieten afdrukken, werd soms oranje of zelfs neonroze. Maar weinig afdrukken leken op de foto die we opstuurden. We keken daarom vooral of de roos natuurlijk overkomt. De foto op canvas van deze roos, gaf bij CanvasCompany het beste eindresultaat.

2. Verder zijn bij een fotodoek ook helderheid, contrast en scherpte belangrijk. Een foto op canvas met een goed contrast bevat ook echt zwart. De kleur zwart van CanvasCompany werd ook echt als zwart afgedrukt op het canvasdoek. 

Bron: Consumentenbond

Logo Zoom

Beste canvas getest door Zoom.nl

Zoom.nl Digitale Fotografie & Video is hét fotografie blad van Nederland, ook als het gaat om foto op canvas vergelijken. Zoom.nl nam bij een aantal canvas-aanbieders de proef op de som. Hieronder leest u wat Zoom.nl van de kwaliteit van foto's op canvas van de CanvasCompany vindt.

"De foto op doek van CanvasCompany is van prima kwaliteit. Goed afgewerkt en strak gespannen op een stevig frame, maar vooral de afdrukkwaliteit viel in positieve zin op." en: "Hoewel de kleuren overeenkwamen met die van de bronfoto, kun je ook een ICC-kleurprofiel opvragen om helemaal zeker van een nauwkeurige kleurweergave te zijn."

Direct Bestellen