• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

spreuk op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
spreuk op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Onze voordelen
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag GRATIS in huis!
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9.3
Bestel je spreuk op canvas met 45% korting

Tekst op canvas

Als jij jouw foto aan de muur specialer wilt maken, dan hebben wij dé oplossing! Je kunt nu namelijk naast een foto ook een tekst op canvas af laten drukken bij CanvasCompany. Daarnaast kun je nu ook een foto en tekst op canvas laten drukken! Hierdoor kun je jouw foto nóg persoonlijker en unieker maken. Door een tekst op canvas laten drukken, kun je bepaalde afbeeldingen toelichten, namen toevoegen of een datum bij je foto met tekst op canvas plaatsen. In onze moderne besteltool is het allemaal mogelijk, dit alles om jouw foto op canvas met tekst nog persoonlijker te maken. Wij leggen je graag uit hoe het werkt! Een foto met tekst op canvas maken is namelijk makkelijker dan ooit.

Hoe maak je een foto met tekst op canvas?

Het is vrij simpel om een eigen tekst op canvas af te laten drukken. Je kunt dan namelijk gewoon een leuke quote van internet afhalen en deze uploaden op onze website, perfect voor een canvas met tekst en foto! Pinterest en Google Afbeeldingen staan werkelijk waar vol met ontzettend inspirerende, hilarische en ware quotes, dit maakt het canvas tekst maken erg gemakkelijk. Op deze manier laat je door ons ook heel eenvoudig een gedicht op canvas drukken! Naast een afbeelding van het internet te gebruiken, kun je ook heel eenvoudig jouw tekst schrijven op canvas met een eigen foto. Deze tekst op linnen doek voeg je eenvoudig toe in onze besteltool. Wil je een eigen foto met tekst op canvas drukken? Dan kun je dit gratis doen in onze besteltool. Zo gepiept!

Eigen foto op canvas met tekst

Wij hebben iets ontzettend leuks toegevoegd aan onze besteltool. Je kunt nu namelijk een tekst op doek laten drukken! Hierdoor maak je je foto nog persoonlijker en unieker. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaalde foto toelichten, namen van de personen op de afbeelding toevoegen, een datum aan je foto geven en ga zo maar door. Een foto en tekst op canvas is dé perfecte combinatie en het mooiste is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een schilderij met tekst laten maken is erg gemakkelijk en er valt veel te variëren qua lettertype, grootte en kleur op jouw tekst op schilderij. Hieronder een stappenplan voor het toevoegen van een canvas met tekst en foto:
  1. Upload de gewenste foto;
  2. Kies een canvas formaat, uitsnede en framedikte;
  3. Klik aan de linkerzijde op "Tekst" en vervolgens op “Tekst toevoegen”;
  4. Je kunt nu links een lettertype, -formaat, positionering en kleur kiezen. In het tekstbalkje rechts kun je je gewenste tekst typen. De tekst zal automatisch op je foto verschijnen (hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt). Kies eventueel nog andere fotobewerkingen;
  5. Wanneer je je tekst wilt verplaatsen, druk je op “Veranderen”. Je kunt nu je tekst verslepen en op de gewenste plek plaatsen.

Heb je nog vragen over een foto op canvas maken met tekst? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! Een canvas tekst maken is makkelijker dan ooit. Je kunt namelijk direct zien hoe jouw tekst op jouw zelfgekozen afbeelding komt te staan, hierdoor krijg je van tevoren al inzicht in hoe jouw tekst op foto eruit komt te zien, en sta je bij het ontvangen van jouw bestelling niet voor verrassingen!

Tekst op canvas zelf maken

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kun je met behulp van onze besteltool en jouw eigen creativiteit heel eenvoudig jouw eigen schilderij met tekst maken! Ons advies is om een tekst toe te voegen als het iets over de foto zegt, zoals bijvoorbeeld een trouwdatum bij een trouwfoto of een leuke anekdote of quote bij een leuke foto. Als je bijvoorbeeld een foto of afbeelding van het internet gebruikt, kun je de tekstoptie ook gebruiken om iets over deze afbeelding te laten zeggen: als je bijvoorbeeld een foto van jouw idool of voorbeeld hebt, kun er een inspirerende quote van hem of haar onder zetten. Hierbij creëer je een uniek canvasdoek dat je niet gauw ergens anders zult zien. Je kunt hem vervolgens heel mooi op jouw kantoor of in jouw woonkamer hangen.

Naast een inspirerende quote op jouw canvas te zetten kun je ook heel leuk de namen van jou en je partner erop zetten en de datum waarop jullie relatie begon, of de datum waarop de geboorte van jullie (eerste) kind is uitgerekend!

Zoals je hebt kunnen lezen kun je met een tekst op canvas alle kanten op!