• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Kunst op canvas

Kunst op canvas hoeft, in tegenstelling tot veel kunstwerken, helemaal niet duur te zijn. Jij kunt je eigen kunstwerk, of dat van iemand anders, laten afdrukken op canvas. Een foto op canvas bieden wij al aan vanaf € 6,-. Zo kan je een kunstwerk de aandacht geven die het verdient, zonder veel geld te betalen. Een kunstwerk aan de muur is zo gedaan door een foto op canvas te bestellen op CanvasCompany.be!

Ben je kunstenaar en heb jij van jouw kunstwerken goede digitale bestanden? Dan kunnen wij je kunst eenvoudig reproduceren op canvas. CanvasCompany werkt op dit moment voor verschillende fotografen en kunstenaars. Voor deze professionals gelden speciale kortingen. Bovendien maken wij deze doeken ‘whitelabel’, wanneer je een zakelijk account opent. Dit houdt in dat jouw klanten niet kunnen zien waar de kunst op canvas gemaakt is.

Voorbeelden kunst op canvas afgedrukt

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van kunst op canvas.

Tip: Maak ook een kunstwerk van je foto! Je maakt je foto op doek extra speciaal met een fotobewerking!  

> Terug naar het overzicht

Kunst op canvas Kunst helal op canvas afgedrukt Kunstwerk afgedrukt op canvas

Kunst op canvas bestellen

Kunstwerk aan de muur met kunst op canvas

De definitie van kunst is enorm breed. Een kunstwerk dat je kunt afdrukken op canvas is bijvoorbeeld een professionele foto. Ook kun je een schilderij of tekening omzetten naar een digitaal bestand door deze in te scannen. Als je deze al digitaal hebt, is het natuurlijk helemaal mooi. Er zijn dus genoeg kunstwerken die je zou kunnen afdrukken op een canvas doek. Hiermee kun je het harde werk van jezelf of dat van iemand anders laten zien aan de mensen die je kent. Een kunstwerk aan de muur roept vragen op, maar wordt veel gewaardeerd. Misschien krijg je daarmee eindelijk de waardering die je wilde hebben. Het kan ook zijn dat je een bepaald schilderij graag aan de muur wilt hebben, maar geen aanslag op je portemonnee kan veroorloven.

Voorbeelden van kunst op canvas

Voor een kunstenaar is inspiratie zeer belangrijk. Dit geldt ook voor mensen die nog niet weten wat voor foto ze willen laten afdrukken op canvas. Om iedereen hier een beetje op weg te helpen, stallen wij een aantal voorbeelden van kunst op canvas uit. Een aantal klanten hebben ooit bij ons een kunstwerk op canvas besteld en waren zeer tevreden over de uitkomst. Zij hebben ook aangeboden om hun afbeelding te laten zien op onze site. De kunstwerken van deze mensen zijn terechtgekomen op deze pagina. Jij kunt deze afbeeldingen nu bekijken en inspiratie opdoen. Misschien doet het je denken aan een kunstwerk dat je erg mooi vindt of krijg je zin om zelf iets nieuws te maken. Het kunstwerk komt in ieder geval op een doek terecht van een super kwaliteit, namelijk een canvas doek.

Bekijk dus snel de voorbeelden van een kunstwerk op canvas en bestel het bij CanvasCompany!

Kunst op canvas bestellen