• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Gepersonaliseerd kussen

Heeft u altijd al een leuke manier willen vinden om uw woonkamer(s) verder op te leuken? Dan bieden wij u nu het kussen met eigen foto! Met dit product kunt u iedere foto op een kussen laten zetten en kunt u allerlei verschillende bewerkingen maken om dit het perfecte foto kussen te maken voor u! Dus zorg dat u het kussen snel in huis haalt via de CanvasCompany.be!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Uw eigen foto op kussen

Voor het maken van een gepersonaliseerd kussen heeft u twee dingen nodig:

1) Een leuke foto; 2) Uw tijd om het te bewerken en bestellen.

Dit kan zo snel gemaakt worden dankzij onze handige besteltool waarmee u in een handomdraai de foto die u wilt kunt laten maken. Maar hoe het precies werkt zal hier worden uitgelegd. Als eerste is het van belang dat u zorgt dat u de mooiste foto die u heeft alvast heeft opgeslagen op uw pc. Zoals al eerder gezegd werd maakt het absoluut niet uit wat voor foto u heeft, zolang het maar een leuke plaat is kunnen wij zorgen dat het geprint wordt voor het foto kussen. Dus de leukste familie foto's, selfies of mooie landschappen kunnen gebruikt worden, er zijn geen grenzen. Vervolgens kunt u door naar de website en de besteltool waar u het makkelijk kunt uploaden in het programma. Als alles goed is gegaan krijgt u een voorvertoning van de foto die u heeft geïmporteerd. In deze eerste stap kunt u nog een leuke tekst toevoegen wat precies bij uw favoriete foto past zodat dat het plaatje helemaal af maakt. Op deze pagina kunt u ook de formaten kiezen, maar daar straks meer over. Vervolgens kunt u door naar de tweede stap waar nog enkele keuzes u staan te wachten. Hier kunt u bijvoorbeeld een optie selecteren waarbij wij uw foto gaan controleren om te zorgen dat het wel een goede resolutie heeft voor op een kussen, en nog andere dingen. Dit garandeert dat u het mooiste resultaat krijgt voor uw geld. Hierna volgt de keuze of u nog een leuk filter wilt gebruiken voor op uw bedrukt kussen. Het Sepia filter zorgt voor de unieke vintage style en het zwart--wit filter zorgt voor hoog contrast en geen kleur, wat een prachtige moderne look kan maken. Hierna bent u klaar met het maken van de mooiste foto op uw kussen met eigen foto!

Specificaties eigen fotokussen

Nu weet u alles over het perfecte kussen maken met foto maar nu is het tijd om te ontdekken wat voor kussen u precies krijgt. Onze kussens worden gemaakt van een materiaal genaamd velluto. Dit is Italiaans voor fluweel, wat u misschien wel kent. Deze stof is ideaal voor het maken van uw gepersonaliseerde kussens. Velluto is namelijk erg zacht en biedt toch stevigheid wat het dus perfect maakt voor uw leefomgeving. Het hele kussen weegt ongeveer 265 gram, wat een perfect gewicht is voor een kussen in de meeste leefomgevingen. Wij bieden bij uw gepersonaliseerd kussen enkele formaten aan die u kunt kiezen. Er zijn 5 formaten, dit zijn ze: 35 cm, 45 cm, 55 cm, 60 cm en 70 cm. Met dit aanbod zit er altijd één tussen die perfect bij u zal passen. Al deze keuzes worden u gepresenteerd tijdens het bestellingsproces, op deze manier bent u overal op voorbereid.

Hierna is het een kwestie van dagen voordat u uw kussen met foto in huis krijgt. Het is daarna slechts een kwestie van genieten op de bank met uw persoonlijk kussen met de leukste foto er op. Het gepersonaliseerd kussen is uiteraard een geweldige blikvanger voor eventuele bezoekers, zoiets ziet men niet iedere dag. Dus zorg dat u snel uw eigen kussen met eigen foto besteld bij Canvascompany.be!