• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

CanvasCompany Cadeaubon

Foto op canvas cadeaubon

Herken je dat probleem? Je wilt iemand verrassen met een leuk cadeau, maar diegene heeft alles al? Wij hebben de oplossing! Verras je vriend(in), familielid of geliefde met een CanvasCompany cadeaubon. Een origineel en persoonlijk cadeau dat door velen enorm gewaardeerd wordt! Soms weet je gewoonweg niet meer wat je iemand moet geven voor zijn of haar verjaardag, jubileum, voor Sinterklaas of Kerstmis. Dan heb je op een gegeven moment geen idee meer wat je als cadeautje moet geven. Gelukkig staat het grote internet vol met genoeg leuke ideeën om je niet met lege handen te laten komen. Zo ook op CanvasCompany.be. We bieden verschillende cadeautjes aan die voor jou leuk kunnen zijn! Ten eerste kun je natuurlijk een mooie foto af laten drukken op één van onze wanddecoraties. Strik eromheen en klaar is je persoonlijke en originele cadeau. Hierdoor heeft de gelukkige echt iets persoonlijks in huis. Vind je dit nou wat saai? Dan kun je ook een foto af laten drukken op onze speciale fotocadeaus. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een fotomok, sleutelhanger, een foto op schort of zelfs een handige fotoklok! We hebben voor ieder wat wils. Vind je dit wel een leuk idee, maar heb je geen speciale foto van de jarig job bijvoorbeeld? Ook dan biedt CanvasCompany uitkomst. Het is namelijk ook mogelijk een cadeaubon te geven. Zo kan hij of zij zelf kiezen welk fotoproduct hij/zij wil én kan hij of zij ook zelf een mooie foto uploaden. Hierdoor valt het cadeau altijd in de smaak!

Cadeaubon, verkrijgbaar in elke waarde

Met de cadeaubonnen van CanvasCompany weet je zeker dat je echt goed zit. Je hebt een origineel, uniek en persoonlijk cadeau te pakken. Een groot voordeel van onze cadeaubonnen, is dat ‘ie verkrijgbaar is in iedere waarde. €10,-, €20,-, €100,-; het is allemaal mogelijk. De cadeaubon is vrij te besteden en is geldig voor al onze producten. De kortingscode op de cadeaubon kun je invullen in ons bestelsysteem, waarna de korting automatisch wordt verrekend. Is het fotoproduct nou iets duurder dan de waarde van de cadeaubon? Bijbetaling is altijd mogelijk. Hierdoor is ieder formaat in ieder materiaal te bestellen.

We weten zeker dat je cadeaubon gewaardeerd zal worden door je familie, vrienden of geliefde. Verras ze dus snel en neem de complimentjes in ontvangst!