• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Baklijsten

Baklijst

Een baklijst, ook wel canvas lijst genoemd, maakt van uw persoonlijke canvasdoek een echte eyecatcher. Een baklijst wordt gemaakt van kunststof en is verkrijgbaar in een zwarte kleur. Welke foto u ook kiest, er zal altijd een baklijst zijn die uw foto op canvas completeert. Een baklijst kopen, doet u zowel los als in combinatie met een canvasdoek. Waar wacht u nog op? Bestel snel uw eigen baklijst canvas!

Waarom een baklijst canvas?

Eén van de meest populaire en veel voorkomende wanddecoraties is toch wel een eigen foto op canvas. Deze wanddecoratie kunt u bij ons nog unieker maken met een schilderijlijst, oftewel een baklijst. Een baklijst canvas is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, een lijst in de vorm van een bak. U legt uw canvas doek in de lijsten met de uitstraling van hout. Een bak lijst maakt uw foto niet alleen helemaal af, maar geeft ook dat beetje extra bescherming aan uw decoratie. Kortom, een canvas baklijst zorgt ervoor dat uw unieke wanddecoratie lang mooi blijft, zodat u jaren van uw blikvanger kunt genieten.

De mogelijkheden van een baklijst op maat

Een groot voordeel van de schilderijlijsten met houtlook is dat ze verkrijgbaar zijn in een neutrale kleur. Maak uw foto van een kleurrijk bloemenveld onder een strakblauwe lucht bijvoorbeeld af met een baklijst of decoreer die prachtige gezinsfoto met een baklijst zwart. Voor elke foto kunt u bij ons de perfecte kleur baklijst kopen. Daarnaast profiteert u bij ons ook van de opties voor een baklijst op maat. De lijst voor canvas doek is te verkrijgen in uiteenlopende formaten vanaf 20 x 20 centimeter. Een baklijst maken bij CanvasCompany biedt u dus veel mogelijkheden.

De houtlook lijsten aan de muur hangen

Een gekleurde baklijst geeft uw foto net dat beetje extra om dé blikvanger van uw interieur te zijn. Doordat u uw foto in de lijst legt, blijft er een klein beetje ruimte over tussen het kunststof en uw canvas foto. Hierdoor lijkt het net alsof uw foto in de baklijst zweeft. U kunt de foto en de baklijst eenvoudig aan elkaar bevestigen, zodat u niet bang hoeft te zijn dat het canvas uit de lijst valt. Wat betreft het ophangen van foto op canvas in lijst kunt u gebruikmaken van ons eenvoudige ophangsysteem. De achterkant van de baklijst is deels open, waardoor u de decoratie via het canvas aan de muur kunt hangen.

Een baklijst bestellen met of zonder canvas doek

Het bestellen van een unieke lijst kunt u op twee manieren doen. Allereerst heeft u de mogelijkheid om een baklijst als extra optie bij uw foto canvas te bestellen. Upload uw foto naar onze site, kies het gewenste formaat en bepaal bij stap 2 (extra opties) welke kleur baklijst u wilt. Een andere mogelijkheid is het bestellen van een losse baklijst. Heeft u bijvoorbeeld al een mooie foto op canvas en wilt u deze nog graag inlijsten? Dan is dit een geschikte optie voor u. Geef aan welk formaat baklijst u wilt en u kunt uw bestelling al plaatsen.

De mogelijkheden voor een baklijst bestellen, zijn bij CanvasCompany eindeloos. Profiteer snel van onze voordelen en bestel nog vandaag uw eigen baklijst!