• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Botanische prints op canvas

Botanische prints op canvas zijn een leuke manier om de laatste trend in je interieur te brengen. Je ziet het tegenwoordig overal, die botanische prints. Ben jij of ken jij iemand die erg van deze tropische prints houdt? Dan kun je deze heel mooi af laten drukken op een canvasdoek voor in je interieur. Op een canvasdoek komen de bladeren namelijk prachtig tot hun recht, wat resulteert in een mooie wanddecoratie.

De mogelijkheden van een botanische print op canvas

Pinterest staat er vol mee, maar ook in woonprogramma’s en -bladen zie je ze veel terugkomen. De botanische prints zijn super trendy op het moment en ze passen dan ook in veel verschillende interieurs. Heb je een mooie botanische afbeelding? Dan kun je deze bij ons af laten drukken op canvas.
Daarnaast is het mogelijk om een bestaande botanische print af te laten drukken op canvas. Dit kun je doen bij ons moederbedrijf FotoCadeau.nl. Hier vind je een complete fotocollectie met allerlei verschillende categorieën, variërend van landen en steden tot dieren en natuur. Ook vind je hier een ruim aanbod aan botanische prints die je bijvoorbeeld op canvas af kunt laten drukken, maar ook op andere materialen.
Een leuke optie die jouw botanische print op canvas extra uitstraling geeft, is een baklijst. Het contrast dat een strakke, zwarte lijst aanbrengt rondom de tropische print, maakt het een echte eyecatcher voor je interieur.

Een botanische print op canvas bestellen

Wil je graag een botanische print op canvas bestellen? Dan kun je dit op twee manieren doen. Allereerst kun je een botanische afbeelding uploaden op onze website. Vervolgens selecteer je het gewenste formaat canvas doek en voer je eventuele fotobewerkingen uit. Daarna doen wij de rest en heb je je botanische canvas snel binnen.
Daarnaast kun je een botanische print uit het assortiment van FotoCadeau.nl bestellen. Selecteer de print van jouw keuze en het gewenste formaat. Eventueel kun je nog een baklijst bestellen voor extra uitstraling. Rond daarna je bestelling af. Vervolgens ontvang je snel jouw botanische print op canvas in huis. Je bestelt een botanische canvas al voordelig vanaf € 8,95. Bekijk snel de mogelijkheden en bestel een botanische print op canvas!

Bekijk alle botanische prints op Fotocadeau.nl