• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Collage op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Collage op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Onze voordelen
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag GRATIS in huis!
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9.3
Bestel nu je canvas collage met 45% korting

Effect foto op canvas

Een canvas is op zichzelf als een pracht product, maar een foto bewerken op canvas kan ervoor zorgen dat het canvas nog meer tot zijn recht komt. Bij een canvas bewerken kun je denken aan een meerluik of een foto collage. Naast deze canvas bewerkingen is het natuurlijk ook nog mogelijk om een filter toe te voegen of extra opties bij het canvasdoek te bestellen. De verschillende canvas bewerkingen zullen we toelichten!

Foto bewerken op canvas

Een foto bewerken op canvas kan op verschillende manieren en het mooiste is dat je de bewerkingen allemaal gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Of je nu voor een fotocollage of een foto op meerluik gaat, het is snel en gemakkelijk te doen op CanvasCompany.nl. Een canvas bewerken kan bovendien erg gemakkelijk door op de site het kopje meerluik op canvas of fotocollage op canvas aan te klikken. Als je naar deze producten toe gaat kun je zelf een canvas meerluik of een canvas fotocollage samenstellen. In deze fotobewerkingen wordt dit helemaal uiteen gezet. In de besteltool van het canvas op meerluik wordt jouw foto bijvoorbeeld al in verschillende meerluiken ingedeeld. In het menu kun je daarbij zelf aangeven hoeveel verschillende canvas luiken hebben wilt. Als kers op de taart krijg je alvast een preview van het resultaat te zien, op die manier weet je zeker dat het eindproduct aansluit bij jouw wensen.

Canvas bewerken: de fotocollage

Een andere populaire optie is de canvas bewerken tot een fotocollage. Een fotocollage op canvas is een verzameling van jouw favoriete foto’s gebundeld tot één geheel. Een collage op canvas zorgt er tevens voor dat de ruimte tussen de foto’s evenredig verdeeld is, vandaar de naam ook; collage op canvas. Een collage kun je zelf gemakkelijk op internet samenstellen. Er zijn vele verschillende (gratis) tools te vinden waar je zelf de mooiste fotocollages kunt maken. Vervolgens kun je de collage van foto’s uploaden in de besteltool om daar een canvas fotocollage van te maken. Een canvas bewerken kan dus op vele manieren. Voor zowel het meerluik op canvas als ook de fotocollage van canvas kun je gebruik maken van de vele extra opties die in de besteltool aangeboden worden.

Foto bewerken op canvas in de besteltool

Een foto bewerken op canvas kan erg snel en gemakkelijk in onze besteltool. Voor een fotocollage op canvas is het wel belangrijk dat je de collage eerst zelf samenstelt en daarna upload. Bij de foto op meerluik is dit niet nodig, deze kun je in de besteltool zelf bewerken. Zodra je de foto en het formaat hebt geselecteerd, kun je verder met het bestellen van je canvas. In de tweede stap heb je de keuze uit vele extra opties. Deze opties bestaan onder andere uit; het toevoegen van een filter of het bijbestellen van een ophangsysteem voor jouw foto op canvas. Door het aanvinken van ons ophangsysteem ben je er zeker van dat dit de juiste is. Wij bieden meerdere ophangsystemen aan, zodat je de keuze hebt tussen de verschillende systemen. Als je bijvoorbeeld geen gaatjes in de muren wilt, dan kun je kiezen voor een 3M plakstrip. Deze plakstrip(s) is speciaal gemaakt voor het ophangen van fotoproducten. Deze sterke plakstrip zorgt ervoor dat je WEL kunt genieten van een mooi canvas aan de muur ZONDER dat je gaten in de muur hoeft te boren.

Canvas bewerken in onze besteltool

Een canvas bewerken in onze besteltool is de beste en meest gemakkelijke manier om jouw foto op canvas helemaal naar eigen smaak te maken. In deze besteltool is het niet alleen mogelijk om bewerkingen aan jouw foto te maken, maar hier kun je ook extra opties toevoegen. Deze extra opties bestaan uit verschillende ophangsystemen, verschillende filters en andere nuttige aanvullingen. Een canvas foto kun je een extra boost geven door een baklijst te bestellen. In deze baklijst kun je het canvas leggen, waardoor het canvas extra diepte krijgt. De baklijsten zijn bovendien in verschillende kleuren te bestellen. Wil je het canvas een feestelijke versiering geven, dan kun je voor een gouden envelop kiezen. De keuzes zijn reuze bij CanvasCompany.nl!

Kijk snel met wat voor moois jij jouw canvas kunt bewerken!