• Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

foto op canvas opties

Welke effecten zijn mogelijk voor een canvasdoek?

Het kan voorkomen dat de foto die u graag wilt laten drukken op canvas niet van optimale kwaliteit is. Onze professionele en zeer ervaren medewerkers helpen u in dat geval graag om uw foto te beoordelen en te bewerken. In onderstaande gevallen doen wij dat zelfs gratis voor u! 

Gratis bewerkingen van je foto op canvas

Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u uw kleurenfoto direct omzetten naar zwart/wit of sepia. U ziet dan direct het resultaat! 
Heeft u een foto met een hinderlijke datum in beeld? Deze verwijderen wij kosteloos voor u! U geeft dit eenvoudig aan in het 'opmerkingen' invulveld bij uw betaling.
Ook foto's met rode ogen kunnen wij kosteloos voor u bewerken. Bekijkt u onderstaande voorbeelden welke grote gevolgen een fotobewerking kan hebben voor uw foto!
 

Foto op canvas collage

Wilt u niet gewoon een foto op canvas, omdat u niet kunt kiezen uit al die mooie kiekjes? Kiest u er dan voor om meerdere foto's op doek te laten drukken en u creëert in een handomdraai een prachtig collage schilderij.Lees meer over hoe u een foto op canvas collage kunt bestellen.

 Fotocollage op canvas 

Foto op canvas met kleuraccent

Kleuraccent foto op canvas

Door middel van een kleuraccent geeft u uw foto een fantastisch effect. Door middel van een kleuraccent geeft u uw foto een fantastisch effect. De door u aangeleverdekleurenfoto wordt bijna helemaal omgezet naar zwart-wit of sepia, op 1 of 2 details na. U kunt zelf aangeven welk aspect in kleur gelaten dient te worden en dit aspect zal van het doek afspatten! Bestel een foto op canvas met kleuraccent.

Pop-Art op canvas

Pop-Art op canvas man

Laat door de ontwerpers van CanvasCompany.nl jouw persoonlijke Pop-Art portret maken. Je kunt zelf aangeven welke vrolijke kleuren jouw eigen portret op canvas moet hebben. Na jouw akkoord wordt je  eigen Andy Warhol op canvas wordt vervolgens binnen vijf werkdagen bij je aan de deur afgeleverd. Bestel jouw foto op canvas in Pop-Art stijl!

2,3,4-luik foto op canvas

Tweeluik op canvas
Bij een brede of hoge foto kunt u ervoor kiezen om deze verdeeld over een aantal doeken te laten drukken. De zijkanten van de luiken worden bedrukt, maar het team van Canvas Company zorgt ervoor dat de luiken ook aan de voorzijde naadloos op elkaar aansluiten. Lees hier hoe u een foto op canvas meerluik kunt bestellen.

De levertijd van een foto op canvas met een speciaal effect is in verband met de bewerking, langer dan de gebruikelijke 48 uur.

Direct Bestellen