• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Canvas afdrukken

Heb jij een kale plek aan de muur waar jij je altijd aan stoort? Wij van CanvasCompany hebben de perfecte oplossing voor jou! Heb je er wel is over nagedacht om van jouw favoriete foto een originele wanddecoratie te maken? Bij ons laat je erg gemakkelijk jouw favoriete foto afdrukken op canvas. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een absolute specialist geworden in canvas drukken en daardoor kunnen wij de prijs ook behoorlijk drukken. Natuurlijk is een foto op doek laten drukken ook een geweldig cadeau. Kortom, wacht niet langer en laat bij ons jouw favoriete foto op canvas afdrukken!

Foto op doek laten drukken

Jouw favoriete foto kun je uitstekend op canvas afdrukken. Dit materiaal is uitermate geschikt voor haarscherpe prints. Het canvas doek wordt gespannen op een houten frame en daardoor is het product ook erg stevig. Foto’s drukken op canvas is al meerdere jaren een enorme trend op het gebied van huisdecoratie. Vaak zien wij dat mensen foto’s bestellen van hun familie, van die onvergetelijke reis of van hun lieve huisdier. Het leukste aan een foto op canvas afdrukken is dat jij de baas bent over wat er aan jouw muur komt te hangen. Zo heb je ook de mogelijkheid om ook tekst te drukken op canvas. Jouw favoriete spreuk kan hierdoor worden gecombineerd met jouw mooiste foto. Jouw huis zal dus een persoonlijke en unieke wanddecoratie krijgen door een foto op doek laten drukken. Wordt de baas over jouw eigen inrichting en laat vandaag nog een canvas afdrukken!

Bestel een canvas voor jezelf of als cadeau

Jouw mooiste foto afdrukken op canvas heb je binnen enkele minuten bij ons gedaan. Dankzij onze handige besteltool kan zelfs een kind de was doen. Het enige wat wij van jou nodig hebben is jouw foto en jouw wensen. Zo kun je kiezen uit verschillende formaten, wel of geen ophangsysteem en zou je kunnen kiezen voor een spoedverzending. Over het algemeen duurt een foto afdrukken op canvas en de levering drie dagen. Mocht je hier niet zo lang op kunnen wachten dan zou je tegen een kleine extra betaling dus kunnen kiezen voor onze spoedverzending. Een canvas drukken is hiernaast ook erg leuk om cadeau te doen. Door bij ons een foto op doek laten drukken kun jij een mooie herinnering vereeuwigen en geef je een super persoonlijk cadeau. Wacht niet langer en laat vandaag nog jouw mooiste herinnering vereeuwigen door jouw foto op canvas af te laten drukken!

Bestel een foto op canvas