• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Kinder tekening op canvas zetten

Een kinder tekening op canvas zetten is een super leuke manier om het kunstwerk van jouw kindje aan de muur te hangen. Een kindertekening is vrolijk en kleurrijk en om deze reden dan ook super leuk voor in de woonkamer of kinderkamer. Een kinderschilderij op canvas is een aanrader om cadeau te geven met Moederdag, Vaderdag of de verjaardag van papa, mama, opa of oma. Ontdek de mogelijkheden en bestel een kindertekening op canvas!

Een kindertekening op canvas afdrukken

Kindertekeningen, iedereen vindt die van zijn/haar kind natuurlijk het allermooiste en deze verdient dan ook zeker een plekje aan de muur. Een tekening op papier is alleen niet erg geschikt om aan de muur te hangen. Hier hebben wij bij CanvasCompany.nl een oplossing voor bedacht. Je kunt namelijk de tekening op canvas af laten drukken. Dit kun je erg makkelijk doen door de tekening of het schilderij in te scannen en vervolgens de afbeelding te uploaden in onze besteltool. Heb je geen scanapparaat? Dan kun je er ook voor kiezen om de tekening naar ons op te sturen en vervolgens scannen wij hem voor je in.

Het kunstwerk van jouw zoon of dochter kan afgedrukt worden op verschillende formaten. Met een ruime keuze uit meer dan 400 formaten, zit er zeker een geschikt formaat tussen. De tekening wordt afgedrukt op stevig canvas met een houten frame met het PEFC keurmerk.

Kinderschilderijen zijn vrolijk en kleurrijk en daarom ook zeker een aanrader om op canvas te geven voor Moederdag, Vaderdag of als papa, mama, opa of oma jarig is. Dit originele cadeau staat leuk in de woonkamer, maar ook op de kinderkamer.

Een kinder tekening op canvas zetten

Jouw kinder tekening op canvas zetten is niet compleet zonder een mooie omlijsting. Met een lijst om het canvasdoek lijkt het een echt kunstwerk. Je kunt als extra optie een baklijst bestellen. Jouw doek komt in de lijst te liggen, wat voor een zwevend effect zorgt. De baklijst is verkrijgbaar in het wit, zwart en houtkleur. Voor elk kunstwerk en interieur is een passende lijst te vinden.

Heb je vragen of opmerkingen over een kindertekening op canvas? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bestel snel een kindertekening op canvas!

Direct Bestellen