• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Kussen huisdier

Er zijn plekken waar uw huisdier niet mag komen. Met een huisdier kussen kan u uw huisdier toch overal mee naartoe nemen. Op onze website kan u zo’n pet pillow bestellen. Een honden kussen of juist een kattenkussen, alles is mogelijk op onze website. Mocht u toch op zoek naar een konijnen kussen? Ook die hebben wij in ons assortiment. Een dierenkussen is in allerlei verschillende soorten en formaten te krijgen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Altijd bij uw huisdier dankzij een huisdier kussen

Huisdieren zijn onze grootste vrienden. Wanneer u na een lange dag weer thuiskomt is er niks fijners dan een vrolijke viervoeter die u al kwispelend op staat te wachten. Van zo’n warm onthaal wordt toch iedereen blij? Dit spreekt ook wel uit de cijfers. In Nederland heeft meer dan de helft van de huishoudens een hond als huisdier. Huisdieren worden tegenwoordig vaak gehouden als gezelschapsdieren. Lange tijd hadden huisdieren ook vooral een andere functie. Zo werd de hond vooral ingezet als bewaker van het huis en moest de kat voorkomen dat allemaal muizen de voedselvoorraad zouden aanvallen. Tegenwoordig is dit met al onze elektronica niet meer zo hard nodig, maar mensen zijn nog lang niet uitgekeken op hun huisdieren. Huisdieren worden echt onderdeel van de familie en worden bijna overal bij betrokken. Wanneer een huisdier overlijdt zorgt dit vaak ook voor veel verdriet. Voor andere mensen is het verdrietig dat ze geen huisdier kunnen hebben aangezien ze te maken hebben met allergieën. CanvasCompany heeft een fotoproduct in de aanbieding wat in beide gevallen als een soort van troost kan dienen: het huisdier kussen. Een foto van jouw favoriete huisdier kan worden afgedrukt op een kussen met de uitsnede van het huisdier. Op deze manier kan u altijd genieten van uw favoriete huisdier. Wanneer u bijvoorbeeld in bed ligt en uw huisdier in de woonkamer ligt te slapen hoeft u dankzij onze pet pillow uw huisdier nooit meer te missen. Overigens is het ook erg leuk om het dierenkussen voor te stellen aan uw echte huisdier. Dit zorgt vaak voor een verwarde, maar ook een enthousiaste reactie van uw huisdier! Weet jij al welk huisdier u op ons huisdier kussen wilt laten afdrukken? 

Een honden kussen, kattenkussen of een konijnen kussen, alles is mogelijk!

Op onze website kan u ieder huisdier dat u wilt bestellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een honden kussen, kattenkussen en een konijnen kussen. Ieder huisdier is mogelijk omdat u een kussen met foto huisdier bij ons bestelt. Dit houdt in dat u uw favoriete foto van uw huisdier naar ons toe kan sturen, waarna wij deze op een kussen printen en uitsnijden. Een huisdier op kussen laten bedrukken is een absolute aanrader. Alleen al vanwege het enorm zachte materiaal waarmee het sierkussen dier gemaakt wordt. Wij maken namelijk gebruik van het materiaal velluto. Dit lijkt enorm op fluweel en is dus hartstikke zacht. U kunt heerlijk in slaap vallen met een huisdier kussen van CanvasCompany. Daarnaast weegt het huisdier foto kussen bijna niks. Doordat het huisdier kussen slechts 265 gram is kan u het erg eenvoudig overal mee naartoe nemen. Daarnaast kan u zelf bepalen hoe groot het dierenkussen moet worden. Wij hebben verschillende formaten in de aanbieding. Deze variëren tussen de 35 tot 75 centimeter. Via onze handige besteltool kan u eenvoudig aangeven welk formaat uw pet pillow moet worden. Daarnaast kan u hier eenvoudig aangeven welke afbeelding er op het huisdier kussen gedrukt moet worden. Wacht niet langer en laat vandaag nog uw favoriete huisdier op kussen bedrukken!

Een dierenkussen kan u ook voor iemand anders bestellen

Een huisdier kussen kan u natuurlijk voor uzelf bestellen, maar ook voor een ander. Heeft u bijvoorbeeld een kind wat niet goed in slaap valt zonder het gezelschap van uw huisdier, maar bent u helemaal klaar met al die haren in zijn of haar bed? Dan is een huisdier kussen de ideale oplossing. Daarnaast is het een dierenkussen ook de perfecte oplossing voor vakanties. Wanneer uw huisdier achter moet blijven, kan hij er via het huisdier kussen toch nog een beetje bij zijn. Heeft u vrienden die eerder uw huisdier dan u begroeten? Misschien dat een foto van uw huisdier op kussen een leuk cadeau voor hen is! Iedereen wordt blij van deze zachte verrassing. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een kussen met huisdier voor uzelf of een ander via CanvasCompany!

Heeft u nog vragen over dit fotoproduct? Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag verder!