• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verzending binnen 2 werkdagen!

Een moment geduld aub..

Baby kussen

Bent u op zoek naar een mooi baby kussen, dan bent u bij CanvasCompany.be bij het juiste adres! Onze kussen zijn in diverse formaten verkrijgbaar en daarbij kunt u uw kussen op diverse manieren personaliseren. Daarnaast wordt u voorzien van de juiste kwaliteit en zijn onze kussen verkrijgbaar voor de scherpste prijzen. Naast eigen gebruik is het ook leuk om een geliefde, collega of een goede vriend te verrassen met een mooi baby kussen. Dit product is voor vrijwel iedereen geschikt. Benieuwd naar wat de opties zijn van een gepersonaliseerd baby kussen? Lees dan snel verder!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Materiaal

Sinds kort kunt u bij CanvasCompany.be een kinderkussen bestellen. Deze babykussen zijn gemaakt van het materiaal velluto en weegt 265 gram. Velluto staat bekend om haar sierlijke afwerking en het zachte materiaal. Hierdoor is het uitermate geschikt om te gebruiken als kussen, met name voor kinderen. U geeft uw product een persoonlijk karakter, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor uw slaapkamer.

Bij CanvasCompany.be hebben wij een breed en divers aanbod aan formaten. Bij ons zijn vijf verschillende formaten verkrijgbaar, die hieronder voor u in een opsomming zijn weergegeven:

  • 35 cm;
  • 45 cm;
  • 55 cm;
  • 60 cm;
  • 70 cm.

Naast de verschillende formaten heeft u ook nog zeggenschap over de vorm van het kussen. U kunt namelijk kiezen voor alleen het hoofd van de baby of het hele lichaam. Kunt u niet kiezen? Bij ons is het uiteraard mogelijk om beide te bestellen! Als laatste kunt u ook nog eens kiezen voor de optie tweeling. Bij CanvasCompany.be kunt u alle kanten op! Hieronder vertellen wij aan u hoe u bij ons een kussen kan bestellen.

Bestel uw sierkussen baby bij CanvasCompany.be

Met onze handige besteltool is het bestellen van een kussen baby zo gedaan. Het belangrijkste wat u kunt doen is het beslissen van de juiste foto. Wanneer u voor een foto heeft gekozen kunt u deze foto uploaden, wat binnen enkele seconden voltooid is. Rechtsboven kunt u klikken op voorvertoning (het oogje), hier krijgt u een duidelijk beeld van hoe het product er in de realiteit komt uit te zien.

Bij stap twee kunt u nog een aantal extra opties aanvinken, waaronder professionele fotocontrole. Bij professionele fotocontrole doet één van onze collega’s als het ware een dubbelcheck. Soms zijn foto’s van een gsm namelijk niet scherp genoeg voor een goede afdruk. De foto wordt door deze collega gecontroleerd op kleur, kwaliteit, scherpte en het aantal pixels. Wij bij CanvasCompany.be raden het aan om gebruik te maken van deze optie, zodat u niet voor eventuele verrassingen komt te staan.

De laatste stap is het controleren van de gegevens, die u heeft aangevinkt. Deze gegevens worden in een opsomming weergegeven en wanneer u hiermee akkoord gaat, kunt u de bestelling afronden. Bij CanvasCompany.be staan wij voor een goede service en willen wij u uiteraard helpen wanneer u vragen heeft. Op onze website hebben wij een pagina met veelgestelde vragen, die per onderwerp zijn ingedeeld. Hierdoor kunt u makkelijker op zoek naar uw antwoord. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via de telefoon of mail.

CanvasCompany.be is als beste getest voor Zoom.nl, DigifotoPRO en de Consumentenbond. Wij willen voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten, waardoor onze producten van de juiste kwaliteit zijn. Daarnaast hebben wij al meer dan tien jaar ervaring met het printen van foto’s op diverse producten. Waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog een kussen voor baby bij CanvasCompany.be en voor u het weet heeft u dit schitterende product in huis!